tamba.ir logo معرفی ترفندهایی برای کاهش پینگ و افزایش FPS بازی های آنلاین ...




معرفی ترفندهایی برای کاهش پینگ و افزایش FPS بازی های آنلاین
tamba.ir logo لینک منبع خبر:
https://par30games.net/205499/how-to-reduce-ping-in-online-games/

کاهش پینگ بازی های آنلاین و بازی های کامپیوتر یکی از دغدغه‌ها و مسائل مهم گیمرها هست چرا که در بسیاری از موارد این مسئله باعث اختلال در روند بازی می‌گردد و در پی آن بازیکن‌ها شکست می‌خورند یا دچار مشکل می‌شوند؛ تصور کنید در حال انجام 1 بازی آنلاین هستید و ناگهان در لحظه‌ای حرکت شما کند شده و بعد از بازگشت به حالت عادی متوجه می‌شوید که امتیاز خود را از دست داده‌اید.

حتی در بعضی از مواقع اتصال شما به طور کامل از بین می‌رود و از بازی به بیرون پرت می‌شوید.

این تغییر سرعت به دلیل بالا بودن پینگ بالا هست که در ادامه می‌خواهیم بعد از تعریف پینگ و دلایل بالا بودن آن، به راهکارهایی برای کاهش پینگ بازی آنلاین بپردازیم.

کاهش پینگ بازی های آنلاین

کاهش پینگ بازی های آنلاین به کمک بعضی از ترفندها محقق می‌گردد ولی باید اعتراف کرد که اگر وضعیت اینترنت سر و سامان پیدا نکند، تلاش‌های ما تنها بخشی از کیفیت اینترنت را باز می‌گرداند.

به زبان بی‌زبانی باید گفت که نباید انتظار معجزه داشت و معجزه توسط اصل مطلب یعنی کیفیت اینترنت به وجود خواهد آمد.

اگر اتصال شما در وضعیت خوبی قرار ندارد به کمک ترفندهای کاهش پینگ بازی آنلاین می‌توانید تا حد قابل قبولی وضعیت را بهبود ببخشید.

پینگ چیست؟

پینگ چیست؟

پینگ چیست؟

همان طور که می‌دانید گیمرها معمولا بهترین دستگاه‌ها، کنترلرها، مانیتورها، کنسول‌ها و رایانه‌های شخصی را می‌خرند ولی تمام این دیوایس‌ها با خاک یکسان می‌شوند اگر در بازی پینگ بالایی داشته باشند یا اتصال‌شان ناگهانی قطع گردد.

یکی از موثرترین عوامل در تجربه بازی هیجان‌انگیز برای گیمرها داشتن پینگ اینترنتی مناسب هست.

حال سوال پیش می‌آید: پینگ چیست؟ چرا این قدر تاثیرگذار هست و نام آن را به وفور می‌شنویم؟

در واقع پینگ یا Ping زمان تاخیر یا سرعت ارسال سیگنال از کنسول بازی شما به شبکه است؛ این سرعت بر اساس زمان بیان می‌گردد و واحد آن ms یا میلی ثانیه هست.

یعنی اگر پینگ شما 3000 میلی ثانیه باشد، 3 ثانیه طول می‌کشد تا اطلاعات از سمت شما به سرور ارسال و اطلاعات دیگر از سرور به سمت شما فرستاده شوند.

بسیاری از اشخاص تصور می‌کنند که Ping به فاصله زمانی رفت و برگشت بین کاربر یا Client و سرور می‌گویند ولی این زمان تنها بخشی از زمان نمایش‌داده‌شده در پینگ هست.

به بیان دیگر، به مجموعه زمان صرف شده برای ارسال داده به سرور، پردازش در سرور، تبدیل اطلاعات به یکدیگر و در نهایت ارسال اطلاعات از سرور یه کلاینت، Ping یا زمان تاخیر گفته می‌گردد.

دلیل این که این زمان را تاخیر می‌نامند این هست که اگر کلاینت و سرور در کمترین فاصله از هم بودند (کنار هم) زمانی برای رفت و برگشت اطلاعات صرف نمی‌شد؛ اگر پردازش اطلاعات نیز توسط کامپیوترهای فوق سریع انجام می‌شد زمانی برای پردازش نیز تلف نمی‌شد.

از این رو به Ping زمان تاخیر می‌گویند چرا که هیچ گاه ممکن نیست کاربر و سرور در کنار هم باشند و به همین صورت هیچ کامپیوتری آن قدر سریع نیست که کارها را در صفر ثانیه انجام دهد! بنابراین همیشه 1 زمان اتلافی خواهیم داشت.

چون نمی‌توان این زمان را از بین برد و به صفر رساند، تلاش می‌کنیم تا آن را تا حد ممکن به کمترین حالت خودش برسانیم (در مقالات مرجع می‌خوانید که پینگ 150 میلی ثانیه بسیار ضعیف به حساب می‌آید ولی مسلما گیمرهای ایرانی با اعداد 150 و 200 خوشحال و راضی خواهند بود و دیدن 3000 میلی ثانیه جزو بدیهیات هست.

گفتنی هست که این زمان، به کل زمان رفت و برگشت اطلاق می‌گردد؛ در واقع اگر پینگ شما 3000 میلی ثانیه باشد، شما اکنون چیزی را می‌بینید که بقیه 3 ثانیه پیش دیدند!)

به عنوان 1 مثال ملموس، با تیراندازی در 1 بازی جنگی آنلاین، دستگاه شما سیگنالی را به سرور بازی ارسال می‌کند.

بعد از این که سرور اطلاعات شلیک را دریافت کرد باید 1 تاییدیه به شما برگرداند و معین کند که آیا توانسته‌اید به حریف بزنید یا خیر؛ این اطلاعات به سمت شما برگردانده می‌گردد و شما نتیجه را می‌بینید.

اگر این زمان زیاد باشد، شما دیرتر متوجه ماجرا می‌شوید که خوب این اصلا خبری خوبی نیست.

در ادامه سرعت ایده‌آل پینگ را توضیح می‌دهیم و خواهیم گفت که کاهش پینگ بازی های آنلاین چطور ممکن می‌گردد؟

دسته‌بندی سرعت پینگ

انواع پینگ های بازی های آنلاین

انواع پینگ های بازی های آنلاین

از آن جایی که پینگ مستقیما با عملکرد بازی‌های آنلاین در ارتباط است، این که بدانیم چه چیزی باعث سرعت پینگ خوب می‌گردد برای تمامی گیمرها لازم و ضروری هست.

البته نرخ پینگ مناسب از 1 بازی به بازی دیگر متفاوت بوده ولی دستور کلی که برای آن در نظر گرفته می‌گردد به شرح زیر است:

سرعت پینگ کمتر از 20 میلی ثانیهسرعت پینگ بین 20 تا 50 میلی ثانیهسرعت پینگ بین 50 تا 100 میلی ثانیهسرعت پینگ بین 100 تا 300 میلی ثانیهسرعت پینگ بالای 300 میلی ثانیه

حالا تک تک این موارد را بررسی می‌کنیم.

1) کمتر از 20 میلی‌ثانیه

پینگ‌های کمتر از 20 میلی‌ثانیه معمولا تصاویر را بسیار واضح نشان داده و زمان واکنش به آن‌ها سریع هست.

در حقیقت این مدت زمان پینگ برای گیمرها استثنایی هست به طوری که آن‌ها با تاخیر مواجه نخواهند بود.

2) بین 20 تا 50 میلی‌ثانیه

این مدت زمان رایج‌ترین محدوده برای گیمرهایی هست که به دنبال 1 بازی روان و پاسخگو در سرورهای محلی یا منطقه‌ای می باشند.

پس این میزان اندازه‌گیری پینگ در بازی‌های آنلاین نیز بسیار خوب به شمار می‌رود.

به نظر شما در کشورمان می‌توان از چنین سرعتی برخوردار بود؟

3) بین 50 تا 100 میلی‌ثانیه

این مدت زمان برای گیمرهایی که به سرورهای بین‌المللی متصل می‌شوند مناسب است؛ در واقع پینگ اغلب در چنین شرایطی در این محدوده قرار دارد و گیمرها باید انتظار تاخیر گاه به گاه و کاهش عملکرد را داشته باشند.

4) بین 100 تا 300 میلی‌ثانیه

پینگ‌های این محدوده می‌توانند بسیار آزاردهنده باشند و گیمر را با عواملی چون تاخیر در طول بازی و پیکسل شدن در گرافیک مواجه کنند این در حالی هست که بیشتر گیمرهای ایرانی، پینگ بین 100 تا 300 میلی ثانیه را پینگی خوب و قابل قبول می‌دانند.

در صورت وجود شرایط اینترنتی عادی و بدون اختلال، بیشتر با اعداد بین 100 تا 300 مواجه خواهیم شد.

5) بیشتر از 300 میلی‌ثانیه

پینگ‌های این محدوده کاملا غیرقابل بازی می باشند و گیمرها متوجه تاخیر در زمان پاسخگویی و به تیک افتادن گرافیک خواهند شد؛ یعنی اگر گرفتار چنین پینگی شدید باید فاتحه آن بازی را بخوانید.

به عنوان مثال در بازی‌های آنلاینی چون PUBG کشته می‌شوید و در بازی‌ Among US بعد از مدت‌ها بازی، به طور کل از بازی به بیرون می‌روید.

عملا چنین پینگی قابلیت بازی را از شما می‌گیرد.

پس باتوجه به آن چه که تا کنون در مورد پینگ مناسب بیان شد می‌توان گفت:

برای بازی‌های تیراندازی اول شخص (FPS) و مسابقه‌ای از آن جایی که زمان‌بندی بسیار مهم است، پینگ کمتر از ۵۰ میلی‌ثانیه به شما کمک می‌کند تا با سایر بازیکنان به بهترین شکل ممکن رقابت کنید.

در بازی‌های آنلاین چند نفره پینگ تا ۲۵۰ میلی‌ثانیه قابل قبول هست ولی برای سناریوهای بازیکن در مقابل بازیکن (PvP) توصیه می‌گردد پینگ کمتر از 150 میلی‌ثانیه باشد.

در نهایت برای بازی‌های استراتژی زمان واقعی پینگ کمتر از 200 میلی‌ثانیه قابل بازی هست ولی کمتر از 150 میلی‌ثانیه، ایده‌آل‌ترین زمان ممکن هست.

در نهایت بد نیست این موضوع را متذکر شویم که اگر در بازی شکست می‌خورید و مدام اعصاب‌تان خرد می‌گردد، شما تقصیری ندارید!

چرا پینگ افزایش پیدا می‌کند؟

چرا پینگ بالا می‌ رود؟

چرا پینگ بالا می‌ رود؟

حال این سوال به وجود می‌آید که چه عواملی باعث بالا رفتن پینگ می‌شوند که از رایج‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

از چه نوع روتری استفاده می‌کنید؟ این روتر چقدر به‌روز است، در چه قسمتی از خانه یا محیط قرار گرفته و آیا سیستم عامل آن به‌روز هست یا خیر؟از چه نوع رایانه‌ای استفاده می‌کنید، آیا برای بازی بهینه‌شده و به‌روز هست یا نیاز به تمیز کردن دارد؟آیا حافظه پنهان روی مودم یا روتر وجود دارد یا خیر؟آیا برنامه‌ها در پس‌زمینه دستگاه شما در حال اجرا می باشند یا خیر؟آیا به‌روزرسانی‌های خودکار در طول بازی شما انجام می‌گردد؟چه تعداد دستگاه‌های متصل به روتر شما همزمان با هم در حال استفاده می باشند؟تنظیمات بازی شما و نحوه بهینه‌سازی آن‌ها چگونه است؟

با بررسی اجمالی موارد فوق می‌توانیم به این نتیجه برسیم که بعضی از عوامل تاثیر بیشتری دارند.

در زیر مهم‌ترین آن‌ها را عنوان می‌کنیم.

1) سرور بازی

در بعضی موارد پینگ بالا ممکن هست تقصیر شما نباشد و سرور بازی مقصر باشد.

1 راه عالی برای بررسی پینگ در بعضی از سرورهای بازی محبوب این هست که از سایت‌ها برای اندازه‌گیری پینگ سرور خود استفاده کنید؛ برای این کار لازم هست در ابتدا آدرس IP سرور بازی خود را وارد و پینگ آن را با پینگ سیستم خود مقایسه کنید که با بررسی آن اگر پینگ شما کم باشد و پینگ سرور بازی زیاد، به احتمال زیاد مشکل از سرور خود گیم هست.

2) پهنای باند

یکی دیگر از مواردی که می‌تواند روی پینگ تاثیر بگذارد، پهنای باند هست.

پهنای باند ممکن هست در طول روز بسته به تعداد اشخاص در شبکه، نوسان داشته باشد.

در ساعات اوج مصرف، ممکن هست پهنای باند کاهش یابد و منجر به پینگ بالا گردد؛ در نتیجه برخورداری از سرویس پهنای باند اختصاصی این مشکل را حل و اینترنت نامحدود و محدودیت سرعت را ارائه می‌دهد که باعث پایداری سرویس می‌گردد.

3) رایانه مورد استفاده برای بازی

اگر با رایانه خود بازی‌های آنلاین انجام می‌دهید، ممکن هست سیستم شما از بسیاری جهات برای بازی بهینه‌شده نباشد.

خوشبختانه، چک کردن ریجستری گاهی می‌تواند پینگ شما را کاهش دهد.

کاهش پینگ بازی آنلاین به کمک چند ترفند کاربردی

کاهش پینگ بازی های آنلاین

کاهش پینگ بازی های آنلاین

بعد از تعریف واژه پینگ و آشنا شدن با دلایل بالا رفتن این موضوع، حال باید بدانیم چگونه می‌توان به کاهش پینگ بازی های آنلاین کمک کرد؟ از آن جایی که بخش زیادی از گیمرها را کاربران پی‌سی تشکیل داده‌اند سعی کردیم ترفندهایی نیز برای کاهش پینگ بازی کامپیوتر مطرح کنیم.

در نهایت اگر از روش دیگری برای کاهش پینگ بازی های آنلاین اطلاع داشتید حتما آن را در بخش نظرات با تمام کاربران پارسی‌گیم به اشتراک بگذارید.

روش های کاهش پینگ بازی های کامپیوتر 

کاهش پینگ بازی های آنلاین

کاهش پینگ بازی های آنلاین

لب مطلب این هست که دستی به سر و روی مودم و روتر بکشید و جزئیات آن را واکاوی کنید.

سپس اگر افاده نکرد سیستم خودتان را بررسی کنید.

به عنوان مثال ابتدا تمام جنبه‌های مربوط به اینترنت، مودم، سرویس ارائه‌دهنده اینترنت و… را در نظر بگیرید و اگر مشکلی بود آن‌ها را حل کنید سپس مشکلات نرم‌افزاری سیستم خود را بررسی کنید.

معمولا پینگ بالا با این دو راهکار حل می‌گردد و کار به بررسی سخت‌افزاری و سایر ترفندها نمی‌رسد ولی به هر حال ما فهرست کامل و کاربردی از فنون کاهش پینگ بازی های آنلاین را آورده‌ایم.

1) مودم یا روتر خود را مجددا راه‌اندازی کنید

با گذشت زمان، کش (Cache) روتر یا مودم شما پر می‌گردد و کارایی دستگاه پایین می‌آید.

پس می‌توانید با روشن و خاموش کردن روتر، کش آن را پاک کنید تا دستگاه به حالت اولیه باز گردد.

البته این را فراموش نکنید که کش DNS خود را نیز پاک کنید.

2) سیستم روتر خود را به‌روز کنید

مطمئن شوید که نرم‌افزار یا سیستم عامل روتر شما به‌روز هست.

ممکن هست در این بخش متوجه شوید که بایستی با بعضی از دستگاه‌های خود خداحافظی کنید و به سراغ موارد جدید و مدرن‌تر بروید؛ بعضی از دستگاه‌های خود را در صورتی که دیگر با فعالیت‌های شما سازگار نیستند ارتقا دهید.

در واقع شاید لازم گردد که 1 روتر جدید خریداری کنید.

اگر خواستار ارتقا مودم خود هستید می‌توانید از روترهای بازی که برای اولویت‌بندی ترافیک بازی طراحی شده‌اند استفاده کنید.

استفاده از مودم جدید باعث بهبود تاخیر و کاهش پینگ شما می‌گردد چرا که روترها و مودم‌های جدید سرعت اتصال سریع‌تری دارند و فناوری‌های جدید آن‌ها به بهبود سرعت کمک می‌کند.

3) نزدیکترین سرور را انتخاب کنید

برای بازی همیشه سعی کنید سروری را که در نزدیک‌ترین مکان دستگاه بازی هست انتخاب کنید.

هر چه فاصله فیزیکی بین شما و سرور نزدیک‌تر باشد، پینگ بهتری خواهید داشت.

به عنوان مثال سرور آسیا را انتخاب کنید یا اگر سرورها بر اساس کشور می باشند، سرور کشورهای همسایه را بزنید تا کاهش پینگ بازی آنلاین خود را به خوبی مشاهده کنید.

4) دستگاه‌های اضافی را از شبکه حذف کنید

اگر اتصال شما کند است، از دستگاه‌های اضافی که فضای شبکه را اشغال می‌کنند شروع کنید؛ به عنوان مثال ممکن هست از 1 میکروفون برای برقراری ارتباط با هم تیمی‌های خود استفاده کنید؛ این موضوع می‌تواند به تنهایی پهنای باند و سرعت اتصال را کاهش دهد، در نتیجه پینگ بیشتری ایجاد می‌گردد.

5) برنامه‌های پس‌زمینه را ببندید

بستن هر برنامه پس‌زمینه‌ای که ممکن هست در حال اجرا باشد، می‌تواند سرعت بارگذاری را افزایش دهد.

به عبارت بهتر، اگر به طور فعال از هیچ برنامه‌ای استفاده نمی‌کنید، ممکن هست آن‌ها در پس‌زمینه اجرا شوند و پهنای باند بسیاری را مصرف کنند که رایج‌ترین برنامه‌ها شامل آنتی‌ویروس، گوگل‌کروم، زوم، اسپاتیفای، نتفلیکس، هالو و دیزنی می باشند؛ وقتی چنین برنامه‌هایی را ببندید، تعداد برنامه‌های متصل به اینترنت کاهش می‌یابد و در پی آن دستگاه از تمام منابع خود برای اتصال بهتر به سرور بازی استفاده می‌کند.

6) DNS خود را تغییر دهید

سعی کنید DNS خود را تغییر دهید که برای این موضوع Google DNS Serve، یکی از سریع‌ترین سرورهای DNS موجود هست.

به همین منظور از آی‌پی (IP) 8.8.8.8 به عنوان سرور DNS ترجیحی و از 8.8.4.4 به عنوان سرور DNS جایگزین استفاده کنید.

7) دستگاه خود را از طریق کابل اترنت به روتر متصل کنید

در حالی که به نظر می‌رسد استفاده از اتصال اینترنت سیمی 1 روش قدیمی برای دسترسی به اینترنت محسوب می‌گردد ولی این نوع اتصال نسبت به اتصال بی‌سیم که بیشتر استفاده می‌کنیم قابل اعتمادتر و سریع‌تر هست.

تنها کاری که باید انجام دهید این هست که 1 کابل اترنت را به دستگاه بازی یا رایانه خود وصل کنید و ببینید آیا بهبودی مشاهده می‌کنید یا خیر، زیرا تا زمانی که روتر مشکلی نداشته باشد، پینگ شما در حالت اتصال سیمی تقریبا کمتر از اتصال بی‌سیم خواهد بود.

8) تنظیمات بازی را بهینه کنید

مطمئن شوید که تنظیمات بازی شما بهینه شده هست.

اگرچه گرافیک خیره کننده ممکن هست از نظر بصری دلپذیر باشد، ولی می‌تواند بر فریم‌ها تأثیر بگذارد.

به همین صورت شما باید مطمئن شوید که کارت گرافیک، رم و پردازنده شما می‌توانند تنظیمات انتخاب شده برای نرم افزار بازی را پشتیبانی کنند.

نحوه تست پینگ

روش های تست پینگ

روش های تست پینگ

حال بعد از دانستن راهکارهای کاهش پینگ بازی های آنلاین ممکن هست این سوال در ذهن شما شکل بگیرد که چگونه می‌توان پینگ را اندازه گرفت و آن را تست کرد؟ با انجام تست پینگ می‌توان به نتایج جالبی رسید.

ما در این جا به دو روش اشاره می‌کنیم.

1) تست پینگ درون بازی

اکثر بازی‌های آنلاین به شما این امکان را می‌دهند که پینگ را مستقیما در بازی بررسی کنید.

برای این کار باید به تنظیمات بازی بروید و به دنبال گزینه‌ای مثل «نمایش آمار عملکرد» یا «نمایش گزینه‌های شبکه» بگردید (اگرچه عبارت‌ها از بازی به بازی دیگر متفاوت است).

انجام تست پینگ درون بازی، دقیق‌ترین معیار عملکرد شبکه را برای بازی و سرور خاصی که روی آن بازی می‌کنید به شما ارائه می‌دهد.

2) تست پینگ اینترنتی

یکی دیگر از راه‌ها با استفاده از سایت‌های متعدد تست پینگ آنلاین هست که با انجام این تست، پینگ خود را در اینترنت بررسی می‌کنید.

این سایت‌ها سرورهای نزدیک به شما را پیدا می‌کنند و میانگین پینگی را که می‌توانید هنگام انجام بازی‌های آنلاین انتظار داشته باشید به شما می‌گویند.

FPS چیست؟

واژه FPS چیست؟

واژه FPS چیست؟

اکنون که با روش‌های کاهش پینگ بازی کامپیوتر آشنا شدید، بهتر هست یکی دیگر از مواردی را که در بازی‌های آنلاین نقش بسزایی دارد بشناسید.

در واقع علاوه بر Ping یکی دیگر از جنبه‌های حیاتی بازی‌های آنلاین FPS هست.

FPS اشاره به این دارد که کارت گرافیک شما در هر ثانیه توانایی ارائه چند فریم (یعنی تصویر) را دارد یا نمایشگر شما در هر ثانیه چند فریم نمایش می‌دهد.

FPS مخفف عبارت Frame Per Second یا فریم بر ثانیه هست.

هر چه FPS بالاتر باشد، بازی روان‌تر هست و هر چه FPS پایین باشد، باعث می‌گردد که بازی به کندی پیش برود؛ FPS پایین فرایند بازی را دشوارتر می‌کند.

از عمده دلایل رایج FPS پایین می‌توان مواردی چون درایورهای قدیمی، کارت‌های گرافیک قدیمی یا کند، زیاد شدن تنظیمات بازی و اجرا با وضوح بالاتر از حد لازم را عنوان کرد.

چگونه می‌توان FPS را افزایش داد؟

روش های افزایش FPS بازی های کامپیوتری

روش های افزایش FPS بازی های کامپیوتری

برای افزایش FPS کافی هست تا موارد زیر را انجام دهید:

1) مطمئن شوید که آخرین درایور ویدیو را نصب کرده‌اید

اطمینان از به‌روز بودن سیستم کامپیوتر و درایورهای دستگاه، به بهینه‌سازی رایانه شما برای بازی کمک بسیاری می‌کند که برای بررسی به‌روزرسانی ویندوز کافی هست در ابتدا روی دکمه Start کلیک و گزینه Settings را انتخاب کنید.

در ادامه لازم هست Updates را تایپ و Check for updates را از نتایج جستجو انتخاب کنید.

در نهایت از پنجره Windows Update، آخرین به‌روزرسانی‌ سیستم را تهیه کنید.

وقتی به‌روزرسانی‌های ویندوز را بررسی کردید، باید نسبت به به‌روزرسانی‌ درایورهای خود نیز اقدام کنید که برای انجام آن باید در صورت استفاده از Nvidia GeForce Experience، برنامه را اجرا و روی «Drivers» در بالای پنجره کلیک کنید.

در نهایت روی «بررسی به‌روزرسانی‌ها یا Checking Updates» کلیک کنید تا ببینید آیا موارد جدیدی برای نصب وجود دارد یا خیر؟ البته راه دیگری نیز وجود دارد؛ با جستجوی عبارت «دانلود کارت گرافیک» در گوگل، از سایت‌های معتبر ، نسخه جدید را دانلود و نصب کنید.

2) وضوح صفحه نمایش خود را کاهش دهید

یکی دیگر از کارها برای افزایش FPS، کاهش رزولوشن صفحه هست که اغلب تنظیمی جدا از کیفیت ویدیو هست .

برای این کار لازم هست به تنظیمات رایانه شخصی خود بروید و در بخش System روی گزینه Advanced display  کلیک و از منو، 1 رزولوشن با وضوح کمتر را انتخاب کنید.

3) کارت گرافیک خود را ارتقا دهید

اگر با لپ‌تاپ بازی می‌کنید، ممکن هست جز ارتقای کارت گرافیک خود گزینه دیگری را نداشته باشید.

با این حال اگر 1 رایانه رومیزی دارید، ممکن هست بتوانید کارت گرافیک خود را با کارت گرافیکی جایگزین کنید که نرخ فریم شما را به میزان قابل توجهی افزایش دهد و عملکرد بازی شما را بالا ببرد.

ارتباط پینگ و نرخ تازه‌سازی

ارتباط پینگ و نرخ تازه رسانی

ارتباط پینگ و نرخ تازه رسانی

از آن جایی که هر چه پردازش‌های سیستم افزایش پیدا کند ممکن هست روی تبادل اطلاعات روی شبکه تاثیر بگذارد، ترجیحا تنظیمات بازی را در حالتی قرار دهید که بتوان از آن پینگ کمتری دریافت کرد.

مسلما قرار دادن تنظیمات بازی در نرخ تازه‌سازی بالا می‌توان تاثیر منفی روی اندازه پینگ بگذارد.

تجربیات شما

در این مطلب با روش‌های کاهش پینگ بازی های آنلاین آشنا شدید.

شما می‌توانید این راهکارها و ترکیبی از آن‌ها را انجام دهید تا تاخیر شبکه خود را به طور چشمگیری کاهش دهید.

اگر همچنان در حین بازی با تاخیر قابل توجهی مواجه شدید، حتما با ISP خود تماس بگیرید تا مشکل توسط آن‌ها نیز بررسی گردد.

از جمله تجربیات شخصی که می‌توانم به آن‌ها اشاره کنم موارد زیر است:

قرار دادن مودم در کنار اتصالات نوسانی مثل کامپیوتر (مودم را دور از کامپیوتر قرار دهید.)اتصال مستقیم مودم به تلفن خانهعدم استفاده از نویزگیر یا همان اسپلیتربه هم خوردن تنظیمات مودم یا عدم تناسب آن با استفاده شماعدم استفاده از بسته متناسب با پهنای باندسیم‌کشی‌های قدیمی و فرسوده یا آسیب رسیدن به سیستم سیم‌کشیوجود ایراد در تلفن یا خطوط تلفنعدم آنتن‌دهی صحیح و قرارگیری مودم در جای نادرست از محیطاستفاده تعداد اشخاص بیش از اشخاص پیش‌بینی‌شده برای روتراستفاده از سرورهای مخصوص Gaming و بازی

مطمئنا روش‌های دیگری نیز برای کاهش پینگ بازی های آنلاین وجود دارند که از شما می‌خواهیم آن‌ها را در بخش نظرات قرار دهید.

این بخش در ادامه همین صفحه قرار دارد.

google rating | reviews
4. ستاره - بازنگری سردبیر
tamba.ir logo « خبرنگار: سیده زهرا امیر ابراهیمی »

tamba.ir logo کد خبر: « 122419 »

tamba.ir logo بازدیدها: 20370 1 ماه پیش

« پیشنهاد ویژه برای شما »
سلام و عرض ادب ❤️ خدمت شما هم وطن محترم، قطعا شما نیز به کسب درآمد فوق العاده از اینترنت نیاز خواهید داشت ...

شما می توانید 30 تا 50 میلیون تومان در ماه، از اینترنت درآمد داشته باشید و شغل رویایی خودتان را بسازید ...

برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا بر روی بنر زیر کلیک بفرمایید :