tamba.ir logo معرفی بهترین نرم افزارهای کاربردی رایگان برای PC ...




معرفی بهترین نرم افزارهای کاربردی رایگان برای PC
tamba.ir logo لینک منبع خبر:
https://par30games.net/206343/best-free-softwares-for-pc/

می‌خواهید ویندوزتان را عوض کنید یا به چند برنامه مهم نیاز دارید که نمی‌دانید کدام برنامه بهتر است؟ قرار هست نرم افزارهای مورد نیاز بعد از نصب ویندوز و البته نرم افزارهای کاربردی کامپیوتر را معرفی کنیم که اگر آن‌ها را دانلود و نصب کنید دیگر پیش نمی‌آید که کارتان لنگ بماند.

سعی کرده‌ایم بهترین نرم افزارهای رایگان برای PC را معرفی کنیم که حجم اضافی از ظرفیت سیستم شما اشغال نکند.

مثل همیشه با این مطلب از پارسی‌گیم نیز همراه باشید.

بهترین نرم افزارهای رایگان برای PC

بسیاری از وب‌سایت‌ها، نرم افزارهایی معرفی می‌کنند که شاید هیچ گاه به آن احتیاج پیدا نکنید.

به عنوان مثال نرم افزارهای ادیت فیلم یا عکس، نرم افزار مدیریت فایل، نرم افزارهای کلینر یا برنامه های قفل فایل از جمله این موارد می باشند که هرگز برای تمام اشخاص لازم نیستند.

بنابراین اگر می‌خواهید نرم افزارهای مورد نیاز برای کامپیوتر را دانلود کنید بهتر هست ابتدا مهم‌ترین موارد را داشته باشید سپس اگر به ادیت تصویر و… نیاز داشتید به سراغ معرفی نرم افزارهای مربوطه بروید.

لازم به ذکر هست که شما می‌توانید ویرایش های ساده را با خود ویندوز نیز انجام دهید ولی اگر نیاز به ویرایش پیشرفته دارید باید نرم افزار خاصی دانلود کنید.

1) Google Chrome

نرم افزار Google Chrome

نرم افزار Google Chrome

ما فکر می‌کنیم که گوگل کروم بسیار پرکاربرد هست و تقریبا روی هر سیستمی به صورت نصب شده وجود دارد.

Google Chrome 1 مرورگرد حسابی برای علاقه‌مندان به اینترنت هست که با دارا بودن قابلیت‌هایی چون شخصی‌سازی محیط کاربری، فروشگاه افزونه‌های متنوع، سرعت جستجوی بالا، سینک و همگام‌سازی بلافاصله با حساب ایمیل و جامع بودن، معمولا بالاتر از فایرفاکس و مایکروسافت اج قرار می‌گیرد.

تنها ایراد گوگل کروم برای دارندگان لپ تاپ است؛ این مرورگر مصرف زیادی از باتری و انرژی خواهد داشت و گاهی بخش قابل توجهی از سی‌پی‌یو را درگیر خواهد کرد.

بنابراین اگر می‌خواهید شارژ لپ‌تاپ‌تان سریع تمام نگردد به سراغ مایکروسافت اج بروید که به صورت پیش‌فرض روی ویندوز نصب هست.

2) نرم افزار مدیریت دانلود

نرم افزار مدیریت دانلود IDM

نرم افزار مدیریت دانلود IDM

از جملع نرم افزارهای مورد نیاز بعد از نصب ویندوز همین مورد هست که گاهی اشخاص آن را نادیده می‌گیرند ولی داشتن چنین برنامه‌ای می‌تواند به سرعت دانلود، دسترسی‌های دانلود و در کل مدیریت بارگیری‌ها کمک زیادی کند.

یکی از معروف‌ترین نرم‌افزارها در این زمینه Internet Download Manager یا به اختصار IDM هست.

آی دی ام جزو نرم افزارهای کاربردی کامپیوتر هست که بعد از نصب، برای گوگل کروم قابل تشخیص خواهد بود ولی اگر مرورگرتان آن را تشخیص نداد باید به بخش تنظیمات مراجعه کرده و آن را دستی سینک کنید.

1 قابلیت جالب! به کمک اینترنت دانلود منجر می‌توانید بعضی از فایل‌هایی را که قابل دانلود نیستند دریافت کنید.

3) نرم‌افزار Steam

نرم افزار Steam

نرم افزار Steam

Steam 1 پلتفرم و سرویس برای اجرای بازی‌ها به صورت چند نفره هست تا قابلیت بازی و اشتراک گذاشتن نظرات با هر فرد، در هر جای دنیا را داشته باشید.

یکی از ویژگی‌های محبوب این سرویس، آپدیت شدن خودکار بازی‌ها هست و این یعنی پلتفرم استیم به صورت هوشمند می‌تواند به تشخیص آپدیت بازی‌های موجود در اکانت شما بپردازد و آن را به شما گوشزد کند.

استیم جزو نرم افزارهای مورد نیاز بعد از نصب ویندوز نیست ولی اگر گیمر هستید و بازی‌های آنلاین انجام می‌دهید بهتر هست آن را نصب داشته باشید.

4) LogMeIn Hamachi

نرم افزار LogMeIn Hamachi

نرم افزار LogMeIn Hamachi

این نرم‌افزار عنوان بازی‌های چند نفره در 1 شبکه مجازی امن را به خود اختصاص داده و این یعنی شما با استفاده از نرم افزار LogMeIn Hamachi، توانایی ایجاد 1 شبکه امن و خصوصی در بستر اینترنت را به دست می‌آورید.

Hamachi، به شما این امکان را می‌دهد که 1 شبکه بین چندین رایانه ایجاد کرده و تمامی کارها از اشتراک‌گذاری فایل‌ گرفته تا اجرای بازی‌های خصوصی را با استفاده از 1 پروتکل فوق‌ایمن P2P انجام دهید و اطمینان حاصل کنید که این نرم‌افزار می‌تواند به سرورها، فایروال‌ها و روترها دسترسی داشته باشد.

به همین صورت این نرم‌افزار یکی از ساده‌ترین رابط‌های کاربری را دارد تا اشخاص تازه‌کار احساس نابلدی نداشته باشند.

از قابلیت‌های نرم‌افزار کاربردی کامپیوتر Hamachi می‌توان به مواردی چون ایجاد 1 شبکه امن روی اینترنت، داشتن 1 واسط کاربری ساده، امکان به اشتراک‌گذاری فایل‌ها، اجرای بازی‌های تحت شبکه، امکان گفتگوی اعضا (chat) و سازگاری آن با نسخه‌های متفاوت ویندوز را نام برد.

5) استخراج فایل فشرده WinRAR

نرم افزار WinRAR

نرم افزار WinRAR

از دیگر نرم افزارهای مورد نیاز بعد از نصب ویندوز این مورد است؛ نرم افزارهای فایل‌های فشرده یا استخراج آن‌ها مثل WinRAR کاربرد بسیار زیادی دارند و تقریبا بدون آن‌ها نمی‌توانید از ویندوز استفاده کنید.

تصور کنید 1 نرم افزار دیگر یا فایل‌های بازی را که از پارسی گیم دانلود کرده‌اید استخراج کنید.

اکثر فایل‌های موجود در اینترنت به صورت فشرده یا زیپ می باشند که برای باز کردن آن‌ها نیاز به چنین نرم‌افزارهایی دارید.

WinRAR یکی از بهترین نرم افزارهای رایگان برای PC به شمار می‌رود که داشتن آن برای هر کس الزامی هست.

6) Razer Cortex: Game Booster

نرم افزار Razer Cortex Game Booster

نرم افزار Razer Cortex Game Booster

یکی دیگر از بهترین نرم افزارهای رایگان برای PC که توانایی بهینه‌سازی تنظیمات رایانه شخصی را بر عهده فرد قرار می‌دهد، Game Booster هست.

Razer به عنوان 1 سازنده قدیمی لوازم جانبی بازی‌های رایانه شخصی، نرم افزار رایگان بسیار قدرتمندی را برای بهینه‌سازی دستگاه‌ها شما تولید کرده هست که یکی از آن‌ها Razer Cortex نام دارد.

البته، بخش‌هایی از مجموعه این برنامه وجود دارد که شما را برای خرید برنامه‌ پریمیوم این نرم‌افزار هدایت می‌کند ولی تاکنون بخش‌های بسیاری برای استفاده رایگان از نرم افزار Razer Cortex  وجود دارد.

از مهم‌ترین ویژگی‌های این نرم افزار کاربردی کامپیوتر می‌توان به گرفتن عکس از بازی، تهیه فیلم از بازی خود و به اشتراک‌گذاری آن اشاره کرد.

به همین صورت با زدن دکمه plus می‌توانید بازی‌هایی که نیاز به بهبود سرعت سیستم دارند را اضافه کنید.

از دیگر ویژگی نرم افزار Razer، وجود 1 حافظه ابری به صورت کاملا اتوماتیک و دسترسی راحت برای تمامی بخش‌ها و جزئیات ذخیره شده هست.

جالب هست بدانید که با استفاده از تنظیمات این بازی شما امکان ادامه بازی در هر سیستمی را خواهید داشت.

پس به طور کلی می‌توان گفت این نرم‌افزار با غیرفعال کردن سرویس‌های ‌پس‌زمینه دستگاه که در حال اجرا شدن می باشند، امکان قدرت پردازش پردازنده را در اختیار بازی قرار داده تا عملکرد سیستم پایین نیاید.

توجه: اگر گیمر هستید و دوست دارید از امکانات نامبرده‌شده استفاده کنید، Razer Cortex: Game Booster را نصب کنید ولی اگر تنها به ضبط و ریکورد بازی‌ها نیاز دارید نیازی به نصب نرم افزار خاصی نیست.

این قابلیت در خود ویندوز و در بخش Game Bar در دسترس هست.

7) آنتی ویروس

نرم افزار Antivirus

نرم افزار Antivirus

آنتی ویروس از مهم‌ترین نرم افزارهای مورد نیاز برای کامپیوتر هست که اگر نباشد خدا می‌داند چه عاقبت بدی در انتظار سیستم شما است! هرگز به سیستم دفاعی (Defender) خود ویندوز اطمینان نکنید و 1 آنتی ویروس رایگان نصب داشته باشید.

آنتی ویروس‌های مختلف، امکانات مختلف دارند ولی تمام آن‌ها به طور کلی می‌توانند از ورود بدافزارها و ویروس‌ها به سیستم شما جلوگیری کرده و فورا آن‌ها را پاک کنند.

از دیگر قابلیت مهم هر آنتی ویروسی می‌توان به اسکن و بازرسی درایوها، مموری‌های خارجی و فایل‌های نصب شده اشاره کرد.

در واقع آنتی ویروس از بهترین نرم افزارهای رایگان برای PC هست که به معنای واقعی کلمه از سیستم شما محافظت می‌کند.

8) TeamSpeak

نرم افزار TeamSpeak

نرم افزار TeamSpeak

یکی دیگر از نرم افزارهای مورد نیاز برای کامپیوتر جهت برقراری چت متنی و صوتی برای گیمرها با رمزگذاری اختیاری در محیط اینترنت، تیم‌اسپیک نام دارد.

این نرم‌افزار رایگان که در سیستم‌عامل‌های آیفون، ویندوز، مک و لینوکس قابل اجرا است، ویژگی‌هایی چون قابلیت تنظیم کیفیت صدا و حتی تغییر آن، آپلود فایل روی کانال و دانلود راحت فایل‌ها توسط کاربران و اشغال فضای اندکی از حافظه رم دارد.

از قابلیت‌های مهم نرم افزار کاربردی کامپیوتر TeamSpeak می‌توان به مواردی چون دارا بودن دفترچه مخاطبین برای دسترسی سریع‌تر و بهتر به دوستان و کاربران، ایجاد 1 لیست از وب سرورهای مختلف، ساخت کانال‌های زیرشاخه گفتگو برای هر اتاق، نظارت و کنترل کامل سرور از طریق مرورگر وب، سازگاری با فایروال‌ها و روترها، قابلیت پاسخگویی در شرایط سخت و هنگام شلوغی سرور، قابلیت Whisper برای گفت‌وگو به ‌صورت خصوصی و محرمانه در اتاق‌های جداگانه، تنظیم رمز عبور برای دستیابی به سرور و اتاق‌های گفتگو، امکان تنظیم کلیدهای میانبر برای دسترسی به اتاق‌های گفتگو، پشتیبانی از سخت افزار Microsoft Gamevoice، مدیریت سرور در شبکه و استفاده حداقل استفاده از CPU و RAM اشاره کرد.

بنابراین اگر گیمر هستید TeamSpeck یکی از نرم افزارهای کاربردی کامپیوتر شما می‌گردد که زیاد به سراغش خواهید رفت.

9) MSI Afterburner

نرم افزار MSI Afterburner

نرم افزار MSI Afterburner

MSI Afterburner 1 نرم‌افزار فوق‌العاده برای استفاده و بازدهی بیشتر از کارت گرافیک هست.

به عبارت دیگر گیمرهای ماهر و حرفه‌ای همیشه به دنبال راهکاری برای استفاده بیشتر از عملکرد پردازش گرافیکی خود می باشند که در این جا، MSI Afterburner به کمک آن‌ها می‌آید.

از ویژگی‌های این نرم‌افزار می‌توان مواردی چون سفارشی‌سازی کامل سرعت چرخش فن، ارائه اطلاعات دقیق در مورد عملکرد سیستم، پشتیبانی کامل از برنامه‌های 64 بیتی، امکان انتخاب اسکین‌های مختلف و به همین صورت پشتیبانی از زبان‌های متفاوت را نام برد.

با استفاده از این برنامه علاوه بر بهبود عملکرد واحد گرافیکی، توانایی دریافت اطلاعات کامل سخت‌افزار دستگاه خود را خواهید داشت و می‌توانید از قابلیت‌هایی چون بنچ‌مارکینگ و ضبط فیلم آن نیز بهره ببرید.

پس می‌توان نرم‌افزار MSI Afterburner را به طور کلی برای انجام کارهایی چون پایش، اورکلاکینگ، تغییر ولتاژها و کنترل و شخصی‌سازی فن معرفی کرد.

این برنامه جزو نرم افزارهای مورد نیاز بعد از نصب ویندوز نیست ولی اگر گیمر حرفه‌ای هستید و می‌خواهید صفر تا صد بازی را به دست بگیرید این برنامه را نصب کنید.

10) درایور کارت گرافیک

درایور کارت گرافیک انویدیا

درایور کارت گرافیک انویدیا

گفتیم کارت گرافیک! مهم‌ترین و اولین کاری که باید بعد از نصب ویندوز 10 و 11 انجام بدهید نصب درایور کارت گرافیک هست.

درایور کارت گرافیک از اصلی‌ترین نرم افزارهای مورد نیاز بعد از نصب ویندوز هست که بدون آن تمام ابعاد تصویر و نمایش به هم می‌خورد و شما بدترین خروجی را از سیستم دریافت خواهید کرد.

حتی قادر به اجرای بازی‌ها و نرم‌افزارهای دیگر نخواهید بود.

بنابراین بسته به نوع کارت گرافیک خود، نرم افزار را از اینترنت دانلود و نصب کنید.

برای اطمینان بیشتر بهتر هست به وب‌سایت اصلی کارت گرافیک خود بروید یا آخرین نسخه را از پارسی گیم دانلود کنید.

دانلود درایور کارت گرافیک انویدیا

11) Office

نرم افزار Office

نرم افزار Office

با این که آفیس مایکروسافت را نمی‌توان به عنوان نرم افزارهای مورد نیاز بعد از نصب ویندوز بر شمرد ولی کاربرد آن برای برخی بسیار وسیع و مهم هست.

برای همین تصمیم گرفتیم آن را نیز در این فهرست بیاوریم.

برنامه Microsoft Office مجموعه‌ای از تمام نرم افزارهای مورد نیاز برای کامپیوتر هست که قابلیت دانلود جداگانه هر کدام وجود ندارد.

شما باید این مجموعه را دانلود کرده و حین نصب تصمیم بگیرید که می‌خواهید کدام مورد را دانلود کنید؛ Word و Powerpoint از معروف‌ترین نرم افزارهای این مجموعه می باشند.

Excel، Word، Powerpoint، Outlook، OneNote و Access از دیگر نرم افزارها می باشند.

اگر زیاد می‌نویسید یا اگر فردی هستید که نیاز به ارائه مطالبی دارید بد نیست دو مورد ورد و پاورپوینت را نصب کنید ولی اگر در سطوح پیشرفته از مجموعه آفیس استفاده می‌کند نصب اکسل، وان نوت و اکسس پیشنهاد می‌گردد.

حتی اگر اکنون نیازی به آن‌ها نداشته باشید مطمئن باشید جایی به دردتان خواهند خورد.

پس دست‌دست نکنید و موارد ذکر شده را نصب کنید.

12) OBS Studio

نرم افزار OBS Studio

نرم افزار OBS Studio

یکی از بهترین نرم‌افزارهای ضبط و پخش برای YouTube، Twitch و دیگر موارد هست که امکان پخش زنده بازی، ویدیو، آموزش یا هر نوع جریان ویدیویی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

گزینه‌های زیادی در مورد پخش بازی‌های شما وجود دارد ولی تعداد زیادی از آن‌ها شما را با داشتن ویژگی‌های غیرضروری برای استفاده محدود می‌کنند ولی OBS Studio این مشکل را به کلی برطرف کرده هست.

در واقع این برنامه یکی دیگر از بهترین نرم افزارهای رایگان برای PC با قابلیت شخصی‌سازی هست که به شما امکان می‌دهد به سرور خود یا انواع پورتال‌های محبوب (از جمله Twitch، DailyMotion و موارد دیگر) استریم کنید.

راه‌اندازی OBS Studio نیز بسیار آسان هست.

نرم افزار از پخش HD نیز پشتیبانی می‌کند که این قابلیت می‌تواند برای هر فردی جذاب باشد.

از دیگر ویژگی‌های این نرم‌افزار کاربردی کامپیوتر باید به مواردی چون وجود تم تاریک و روشن، امکان فیلترگذاری روی ویدیوها، پشتیبانی از فرمت‌های مختلف، امکان اضافه کردن استریم‌های دلخواه و رابط کاربری ساده اشاره کرد.

13) f.lux

نرم افزار f.lux

نرم افزار f.lux

یکی دیگر از بهترین نرم افزارهای رایگان برای PC که نور صفحه نمایش شما را به صورت خودکار تنظیم می‌کند، f.lux هست.

این نرم‌افزار در سیستم‌عامل‌هایی چون ویندوز، لینوکس، مکینتاش و IOS قابل اجرا هست و با استفاده از روش کاری خود یعنی Warm Tone، چشمان شما را در برابر آسیب‌ها ناشی از خیره شدن به مانیتور در مدت طولانی کاهش می‌دهد.

حتما می‌دانید که یکی از بدترین عوارض کار زیاد با کامپیوتر، خشک شدن چشم و بیماری‌های دیگر چشمی هست.

برای کنترل این عارضه، اتوماتیک کردن نور اسکرین به کمک تنظیمات خود ویندوز نیز مفید واقع می‌گردد ولی اگر نیاز به تنظیمات پیشرفته‌تر دارید f.lux را دانلود کنید.

به عبارت بهتر این برنامه رایگان با تنظیم پویای دمای رنگ نمایشگر شما بسته به زمان روز، منبع نور و موقعیت مکانی سیستم رایانه کار می‌کند که این کار موجب کاهش فشار به چشم می‌گردد.

پس نصب این نرم‌افزار برای گیمرها، برنامه‌نویسان و تمامی کسانی که ساعت‌ها با کامپیوتر یا لپ‌تاپ خود مشغول به فعالیت می باشند، 1 گزینه عالی و البته الزامی هست.

14) CPU-Z

نرم افزار CPU-Z

نرم افزار CPU-Z

با استفاده از این نرم‌افزار کاربردی کامپیوتر می‌توانید اطلاعات دقیقی از عملکرد رایانه شخصی خود دریافت و راه‌های تقویت آن را شناسایی کنید.

نرم افزار CPU-Z بسیار شبیه MSI Afterburner و f.lux هست و به نوعی 1 کیت پشتیبان به شمار می‌رود تا اگر خواستید، رایانه شخصی خود را در بهترین شرایط ممکن قرار دهید (مخصوصا اگر می‌خواهید وارد صحنه ورزش‌های الکترونیکی شوید یا در حال ساختن 1 کیت هستید، باید آن را امتحان کنید).

CPU-Z یکی از نرم افزارهای مورد نیاز برای کامپیوتر هست که شما را قادر می سازد تا انواع اطلاعات دقیق در مورد بخشهای مختلف رایانه شخصی خود را در قالبی نسبتا ساده مرور کنید.

مطمئنا این نرم افزار برای اشخاص تازه‌کار مناسب نبوده ولی ارزش وقت گذاشتن برای یادگیری کار با آن را دارد.

با استفاده از برنامه CPU-Z می‌توانید آن چه را که در زمان واقعی می‌گذرد، دیده و گزارش‌ها را در هر زمان با فرمت TXT یا HTML ذخیره کنید.

اگر خواستار آشنایی با اطلاعات قابل ارائه توسط این برنامه هستید باید مواردی چون معین کردن نوع و نام CPU، معین کردن سرعت و چگونگی محاسبه سرعت، ولتاژ و مقدار برق مصرفی هسته و CPU، مقدار تمام کلاک‌های CPU، معین کردن نوع CPU، نام و مدل مادر بورد، نام و مدر رم، نام و مدل گرافیک، تشخیص ورژن بایوس مادربورد، تشخیص مدل انواع لپ تاپ‌ها و دیگر اطلاعات در مورد رم و گرافیک را نام ببریم.

باز هم متذکر می‌شویم که این برنامه از نرم افزارهای مورد نیاز بعد از نصب ویندوز 10 و 11 نیست ولی اگر گیمر حرفه‌ای هستید آن را مد نظر قرار دهید.

15) Piriform Ccleaner

نرم افزار Piriform Ccleaner

نرم افزار Piriform Ccleaner

با استفاده از این برنامه توانایی پاک کردن فایل‌های ناخواسته برای آزاد کردن فضا را به‌دست بیاورید.

این برنامه می‌تواند فایل های موقت و ورودی‌های رجیستری ویندوز را به طور خودکار حذف و نرم افزاری را که سیستم شما به آن نیاز نداشته، شناسایی کند.

با این حال باید به این نکته توجه کنید که برنامه CCleaner بسیار قدرتمند است، بنابراین تنظیمات دستگاه خود را قبل از باز کردن برنامه بررسی کنید تا از حذف تصادفی مواردی مثل رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگر وب که برایتان مهم است، جلوگیری کنید.

قابلیت پاکسازی فایل‌های غیر ضروری، افزایش سرعت، ارائه اطلاعات کامل در رابطه با وضعیت حافظه و امکان نظارت بر عملکرد بستر سخت‌افزاری دستگاه از جمله نقاط قوت این نرم‌افزار به شمار می‌رود.

پس برنامه Ccleaner همان طور که از نامش معین است، می‌تواند 1 سیستم پاک‌‌کننده رایگان باشد که در طول زمان، با جمع شدن فایل‌ها و برنامه‌های ناخواسته سیستم آن‌ها را پاکسازی می‌کند.

البته پیشنهاد می‌کنیم نرم افزارهای کلینر را به طور مداوم استفاده و اطلاعات آن را بررسی کنید وگرنه خود نرم افزار 1 ظرفیت بزرگی تشکیل می‌دهد که ممکن هست عملکرد سیستم را کند کند.

اگر به این طور برنامه‌ها آشنایی ندارید آن‌ها را نصب نکنید و از تنظیمات خود ویندوز کمک بگیرید.

16) System Mechanic

نرم افزار System Mechanic

نرم افزار System Mechanic

در نهایت با برنامه Iolo System Mechanic، کامپیوتر خود را برای افزایش عملکرد قابل توجه آنالیز و بهینه کنید.

یکی دیگر از گزینه‌های عالی برای تمیز کردن و بهینه‌سازی رایانه شخصی ویندوز، Iolo System Mechanic هست.

اگر در تنظیمات نرم‌افزار بسیار از خود مطمئن نیستید و ترجیح می‌دهید به صورت خودکار توسط 1 برنامه کار انجام بگیرد، پیشنهاد ما استفاده از این نرم‌افزار هست.

در واقع این طور بگوییم بهتر هست که Iolo System Mechanic حذف فایل‌های ناخواسته، مسدودسازی اجرای خودکار برنامه‌ها و نرم‌افزارهای ناخواسته، پاک کردن رم و به همین صورت پاک کردن سرچ های مختلف تاریخچه مرورگرها و حافظه پنهان را بر عهده دارد.

البته اگر ابزارهای اضافی مثل بهینه‌سازی سیستم‌های بلادرنگ را می‌خواهید، باید روی نسخه پریمیوم System Mechanic سرمایه‌گذاری کنید ولی برای پاک کردن بدون نگرانی از این که ممکن هست تصادفا چیز مهمی را حذف کنید، نسخه رایگان آن برای شما مناسب هست.

سخن آخر

به پایان معرفی بهترین نرم افزارهای رایگان برای PC رسیدیم که تلاش کردیم تا از بهترین‌ها و پراستفاده‌ترین‌ها برای شما بگوییم.

خوب قطعا نرم افزارهای مورد نیاز برای کامپیوتر بسیار زیاد می باشند ولی مواردی که ذکر شد برنامه‌هایی بودند که اگر آن‌ها را نداشته باشید کارتان با مشکل مواجه می‌گردد.

بعضی از موارد نیز صرفا برای گیمرها و بعضی برای گیمرهای حرفه‌ای معرفی شدند.

اگر شما هم نرم‌افزاری دارید که توانسته تجربه خوبی را برای شما رقم بزند، حتما آن را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

google rating | reviews
4. ستاره - بازنگری سردبیر
tamba.ir logo « خبرنگار: بابک محسنی »

tamba.ir logo کد خبر: « 122715 »

tamba.ir logo بازدیدها: 8466 3 هفته پیش

« پیشنهاد ویژه برای شما »
سلام و عرض ادب ❤️ خدمت شما هم وطن محترم، قطعا شما نیز به کسب درآمد فوق العاده از اینترنت نیاز خواهید داشت ...

شما می توانید 30 تا 50 میلیون تومان در ماه، از اینترنت درآمد داشته باشید و شغل رویایی خودتان را بسازید ...

برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا بر روی بنر زیر کلیک بفرمایید :