بهترین بازی های گرافیکی پلی استیشن 5 ...

از سال 2020 به این سو پلیاستیشن 5 همراه با رقیب غربیاش حدود سه سال هست که در حال قدرتنمایی با سختافزار نسل نهم کنسولهای خانگی هست.
اگر طبق روال و سنت تقریبا همیشگی سونی میانگین عمر مفید کنسولهای جدیدتر این کمپانی را هفت سال در نظر بگیریم بنابراین میتوان با اطمینان گفت که کنسول پلی استیشن 5 تاکنون در اواخر دوره جوانی از طول عمر کنسولها به سر میبرد، با این وجود در عرض همین چند سال نیز عناوینی انحصاری یا غیر انحصاری برای این کنسول منتشر شدهاند که نه تنها قدرت سختافزاری مورد انتظار پلی استیشن 5 را به رخ رقبا و مخاطبین میکشند بلکه تعداد آنها همین حالا نیز به حدی زیاد شده که فهرستی برای بهترین بازی های گرافیکی پلی استیشن 5 را در میان بهترین بازی های PS5 تدارک ببینیم.
15 نمونه از بهترین بازی های گرافیکی PS5
پیش از پرداختن به بهترین و چشمنوازترین بازی های گرافیکی پلی استیشن 5 بهتر هست به چندین نکته اشاره گردد.
مورد اول اینست که تمرکز لیست پیش رو، روی بازیهایی هست که به شکل خاص برای خود کنسول PS5 یا نسل نهم کنسولها عرضه شدهاند و در صورت عرضه 1 بازی برای کنسول PS4، آن عنوان فقط تحت شرایطی در این فهرست حضور خواهد داشت که تفاوت ظاهری چشمگیری بین دو نسخه در دو کنسول وجود داشته باشد.
برای مثال از سری بازیهای انحصاری سونی چندین عنوان مثل The Last of Us برای هر دو نسل منتشر شدهاند و درست هست که گرافیک و وضوح تصویر نسخههای PS5 تا میزان بالایی افزایش یافته ولی همچنان آنقدری نیست که بتوان گفت تمایز مورد بحث در حد 1 بازسازی یا ریمیک هست و ارزش اشاره دارد.
هرچند استثناهایی نیز وجود دارند برای مثال از دو شماره آخر سری God of War دومین بازی یا همان نسخه Ragnarok با توجه به فاصله ساخت دو بازی مسلما گرافیک بهتری نسبت به نسخه پیشین دارد در نتیجه یکی از پرچمداران این فهرست هست.
به همین صورت برخی عناوین بسیار معروف، انحصاری و دارای گرافیک معرکه مثل Gran Turismo 7 نیز برای PS5 منتشر شدهاند که در این فهرست حضور ندارند زیرا صحبت کردن در مورد گرافیک فوقالعاده آنها در عمل بیهوده است، چراکه این بازی جزو آن عناوین انحصاری سونی هست که اصولا جهت به نمایش گذاشتن قدرت کنسول پلی استیشن منتشر میگردد، در نتیجه بیشتر سمت بازیهایی خواهیم رفت که شاید به اندازه عناوین عموما انحصاری مذکور قابل پیشبینی نیستند.
به هر صورت ما گیمرها بهتر از بقیه میدانیم ارزشمندترین چیزها در غیرقابل انتظارترین مکانها پیدا میشوند … وگرنه حتی طرفداران دو آتشه اکسباکس هم میدانند که گرافیک The Last of Us چقدر بینقص هست (همانطور که طرفداران پلی استیشن از قدرت بصری بازیهایی مثل سری Gears of War آگاه می باشند) ولی کمتر کسی به گرافیک مثلا هاگوارتز لگسی میپردازد که از تمام عناوین مورد اشاره قرار گرفته جدیدتر و به مراتب هیجانانگیزتر هست.
15) بازی «Returnal»

بازی Returnal 1 اکشن سوم شخص خوش ساخت و چالشبرانگیز بود که در سال 2021 به شکل انحصاری برای پلی استیشن 5 عرضه شد.
بازی داستان فضانوردی به نام سلین واسوز را دنبال میکند که در پی یافتن سیگنال مشکوکی روی سیاره آتروپوس فرود میآید و بسیار زود متوجه میگردد در 1 چرخه زمانی گیر افتاده هست.
این بازی تا قبل عرضه بیش از چهار سال تحت توسعه قرار داشت ولی تیم سازندگان در نهایت با کمک تازهترین فناوریهای موتور بازیسازی آنریل 4 توانستند به آنچه که میخواستند برسند، تا جایی که گرافیک خوب بازی نیز در کنار گیمپلی و داستان جالب به یکی از نقاط قوت این عنوان تبدیل شد ولی متاسفانه در زمان عرضه تقریبا در میان سیل عناوین مطرحتر کمپانیهای بزرگ گم شد.
گغتنی هست که این بازی حدود 3 ماه پیش در 15 فوریه 2023 برای پلتفرم ویندوز نیز منتشر شد.
14) بازی «Elden Ring»

بازی الدن رینگ در سال 2022 یکی از آن عناوینی بود که نه تنها گیمرها به محض عرضه جذب آن ارتباط شدند بلکه منتقدان هم از آن استقبال کردند و این بازی توانست جوایز بسیاری را به خود اختصاص دهد.
با این وجود جدا از 1 گیمپلی نقش آفرینی قدرتمند که توسط استدیوی کاربلد FromSoftware طراحی شده بود و داستانی که توسط هیدتاکا میازاکی نوشته شده بود و دنیایی که توسط جورج آر آر مارتین خلق شده بود، بخش اعظم محبوبیت الدن رینگ به طراحی هنری و قدرت گرافیکی بازی بازمیگشت.
طراحی هنری این بازی استایل خاصی دارد که بعید هست نمونه مشابهی برای آن پیدا گردد، دنیای بزرگ این عنوان پر از جزئیات ریز و درشت هست و به خوبی معین هست که سازندگان برای طراحی این نقشه عظیم، دشمنان منحصر به فرد و محیط بازی زمان زیادی را صرف کردهاند که البته نتیجه کار هم چیزی کمتر از 1 شاهکار دیداری چشمنواز در ژانر بازیهای نقشآفرینی نیست.
در ضمن اگر فکر میکنید الدن رینگ هم مثل باقی عناوین FromSoftware به شکل بدنامی سخت هست باید گفت که میزان سختی این بازی بسیار معقولتر از سایر طراحیهای این استدیو است، بنابراین شاید بد نباشد که فرصتی به آن بدهید و از گشت و گذار (و کشته شدن) در دنیای زیبای آن لذت ببرید.
13) بازی «Hogwarts Legacy»

بازی هاگوارتز لگسی یا میراث هاگوارتز بدون شک جذابترین و بهترین عنوان طراحی شده بر اساس سری کتابهای محبوب هری پاتر هست که البته غیر از محیط بازی یا همان مدرسه جادوگری هاگوارتز هیچ ارتباطی با کتابها ندارد.
در حقیقت هرچقدر بازیهای طراحی شده از روی فیلمهای این سری خشک و نچسب و ناامیدکننده بودند بازی هاگوارتز لگسی توانست در مسیر عکس حرکت کند و 1 عنوان جذاب را بر اساس این دنیای پر طرفدار ارائه دهد.
بنا بر نظر عموم منتقدین مکانیسم گیمپلی این بازی ایرادات اندکی دارد با این حال بازی هاگوارتز لگسی (چه طرفدار هری پاتر باشید و چه نباشید) به لحاظ دیداری 1 تجربه فراموشنشدنی به شمار می رود.
همانطور که قلعهی هاگوارتز نام خود را به بازی وام داده، سازندگان هم در بازسازی و جان دادن به این قلعهی خیالی کم کاری نکردهاند و حاصل کار بسیار پر جزئیات و زنده به نظر میرسد و به همین صورت پر از مکانهای پنهان برای گشت و گذار هست.
در کل با وجود برخی اشکالات کوچک سازندگان توانستند به هیاهوی ایجاد شده در زمان ساخت بازی پاسخ مناسبی بدهند زیرا بعید هست گیمری در راهروهای هاگوارتز قدم بزند و خاطره آن را فراموش کند، به همین خاطر هست که هاگوارتز لگسی یکی از خاصترین عناوین فهرست بهترین بازی های گرافیکی پلی استیشن 5 هست.
12) بازی «Resident Evil 4 Remake»

نسخه ابتدایی رزیدنت اویل 4 که سال 2005 روی PS2 منتشر شد یکی از بازیهای محبوب این سری و نسل خود شد که حسابی سر و صدا کرد.
یکی از دلایل امر این بود که بازی در زمان خود گرافیک خوبی داشت ولی دلیل اصلی استفاده از زاویه دوربین روی شانه یا سوم شخص کلاسیک بود که این ویژگی به یکی از موارد ثابت چند رزیدنت اویل بعدی هم تبدیل شد.
با وجود این تغییر ایجاد شده در سری، انتظارات از نسخه بازسازی رزیدنت اویل 4 در سال 2023 بالا بود زیرا کپکام قرار نبود حالا دست به تغییر خاصی بزند، در واقع تغییری که 18 سال پیش ریسک محسوب میشد حالا 1 فرمول موفق از آب در آمده بود که جواب پس داده بود.
در نتیجه همین امر کپکام به جای ایجاد تغییرات گسترده در گیمپلی همان مکانیسم سابق را بهینه و امروزی کرد و در عوض تمرکز خود را روی گرافیک بازی قرار داد.
به همین خاطر گرافیک نسخه 2023 رزیدنت اویل 4 چنان زیبا، قدرتمند و هولناک از آب در آمد که جای هیچ بحثی را در میان منتقدین و گیمرها باقی نگذاشت.
لازم به ذکر هست این عنوان دیگر در انحصار سونی نیست ولی همچنان یکی از بهترین بازی های گرافیکی پلی استیشن 5 به شمار میرود.
11) بازی «Ghostwire: Tokyo»

بازی گوستوایر توکیو یکی از آن عناوین کمیاب هست که در طول هر نسل شاید تنها 1 نمونه قابل قبول از آن خلق گردد.
این بازی سال 2022 برای پلی استیشن 5 و ویندوز منتشر شد که البته این انحصار 1 ساله هست و عنوان مذکور امسال برای اکسباکس سری اکس و اس هم عرضه خواهد شد.
این بازی جهانباز اکشن اول شخص، همانطور که از نامش بر میآید در (بخشی از) توکیو رخ میدهد که به وسیله آنریل انجین 4 جان گرفته است، سازندگان در این بازی یکی از بهترین استفادههای ممکن از این موتور بازیسازی را داشتهاند و توانستهاند 1 بازسازی بسیار واقعگرایانه، زیبا و به طرز مبحوتکنندهای پرچزئیات از پایتخت ژاپن داشته باشند.
البته گرافیک ناب این بازی تنها در محیط شهری و اتمسفر مالیخولیاییاش خلاصه نمیگردد و سازندگان در طراحی افکتها، از افکتهای مربوط به دشمنان و محیط گرفته تا افکتهای مربوط به مبارزه و نور پردازی هم سنگ تمام گذاشتهاند.
لازم به ذکر هست با اینکه نسخه ویندوز گوستوایر توکیو بنا بر مقایسههای سختافزاری کیفیت بهتری دارد ولی نسخه کنسولی آن نیز همچنان یکی از بهترین بازی های گرافیکی پلی استیشن 5 به شمار میرود.
10) بازی «Stray»

بازی Stray از آن دسته عناوینی هست که هیچکس منتظرش نبود زیرا از زمان معرفی در سال 2020 تا عرضه در سال 2022 با چندین تاخیر مواجه شده بود، تا قبل عرضه هیچگونه هایپ یا هیاهویی در فضای مجازی بر سرش راه نیفتاده بود ولی همین که به بازار آمد تقریبا تمام گیمرها با آن ارتباط برقرار کردند و گیمرهای گربهدوست هم به شکل شدیدتری عاشق بازی شدند.
اساسا ساخت بازیهایی که مخاطب در نقش 1 حیوان واقعی قرار میگیرد نه تنها دشواریهای خاص خود را داراست بلکه ریسکهای خاصی هم دارد، روایت داستان و ایجاد گیمپلی با توجه به فیزیک حرکتی محدود 1 گربه (یا هر حیوان حقیقی) کار سختی است، به همین صورت اگر حرکات و انیمیشن آن حیوان به درستی پیادهسازی نگردد خود میتواند آسیب بزرگی به وجهه بازی وارد کند، برای مثال تصور کنید اگر راکاستار از پس طراحی درست اسبها بر نمیآمد چه بلایی بر سر عنوان Red Dead Redemption میآمد.
با این وجود عنوان استری که توسط استدیوی مستقل و تازهکار BlueTwelve طراحی شد نه تنها توانست از پس تمامی این موارد برآید، بلکه با کمک موتور بازیسازی آنریل 4 توانست 1 دنیای بسیار بدیع، زیبا و پرجزئیات خلق کند که شخصیت اول آن 1 گربهی نارنجی رنگ ولگرد، با انیمیشنی نرم و روان هست.
در مجموع باید گفت که مستقل بودن سازنده و عدم وجود 1 کمپانی بزرگ بازیسازی در کنار 1 عنوان همیشه به معنای 1 اثر نازل با کیفیت متوسط که احتمالا گرافیک هنریاش به گرافیک فنیاش میچربد نیست، بازی استری اثبات کرد که عناوین مستقل هم میتوانند از گرافیک درجه 1 برخوردار باشند.
9) بازی «Kena Bridge of Spirits»

این عنوان اکشن ماجراجویی ابتدا سال 2020 معرفی و سپس در سال 2021 عرضه شد.
نخستین موردی که در این بازی به چشم مخاطبین میآید استایل گرافیکی زیبای آن است، طوری که انگار در حال تماشای 1 انیمیشن با کیفیت سینمایی هستید.
البته این امر بی دلیل نیست زیرا Kena: Bridge of Spirits جزو معدود بازیهایی هست که نه توسط 1 استدیوی بازیسازی بلکه توسط 1 استدیوی انیمشینسازی یا همان Ember Lab خلق شده هست.
سازندگان این پلتفرمر سوم شخص با استفاده بهینه از آنریل انجین 4 توانستند 1 دنیای رنگارنگ و پر از جزئیات به وجود بیاورند که حال و هوای بازی را به خوبی منتقل میکند.
در کل اجازه ندهید ظاهر رنگارنگ و کارتونی این بازی که تنها برای پلتفرمهای پلی استیشن 4 و 5 به همراه ویندوز منتشر شده شما را فریب دهد، بازی Kena: Bridge of Spirits یکی از بهترین بازی های گرافیکی پلی استیشن 5 هست.
8) بازی «Ghost of Tsushima Director’s Cut»

نسخه برگزیده یا همان دایرکتورز کات بازی گوست آو سوشیما در بیستم آگوست 2021 برای هر دو کنسول PS4 و PS5 منتشر شد با این حال بازی موجود روی پلی استیشن 5 به دلیل تفاوتهای واضح سختافزاری در موارد قابل توجهی با نسخه PS4 فرق داشت.
پیش از هر چیزی باید گفت که مقصد اصلی Ghost of Tsushima Director’s Cut کنسول پلی استیشن 5 بوده زیرا در این نسخه برخلاف نسخه PS4 بازی از صداپیشگی کاملا ژاپنی، واکنش لمسی و پشتیبانی از ماشهی دارای قابلیت سازگاری در دسته کنسول برخوردار هست.
علاوه بر این موارد نسخه PS5 از صوت 3 بعدی، وضوح تصویر 4K پویا و به همین صورت زمانهای بارگذاری کوتاهتری برخوردار هست که مشاهده همگی این موارد تنها به لطف قدرت و تفاوت سختافزاری میان PS5 و PS4 میسر میگردد.
این نسخه Director’s Cut در کنسول PS5 به همین صورت 1 بسته الحاقی هم محسوب میگردد زیرا 1 جزیره جدید به نام ایکی نیز به نقشه بازی اضافه میکند که با وجود جمعیت بالای راهزنان و جنایتکارانش حال و هوایی متفاوت را نسبت به نقشه اصلی بازی ارائه میدهد.
در هر صورت چه در خصوص نسخه Director’s Cut صحبت کنیم و چه در مورد نسخه عادی، بازی Ghost of Tsushima یکی از بهترین گرافیکهای روی پلی استیشن 5 را در اختیار مخاطب قرار میدهد.
7) بازی «Assassins Creed Valhalla»

سری بازی اساسینز کرید که در سال 2007 متولد شد، از عرضه اولین نسخه تاکنون پس از گذشت 16 سال و عرضه حدود 12 عنوان فرعی و اصلی همیشه با فراز و نشیبهای خاصی همراه بوده و حواشی بسیاری داشته هست.
برخی نسخههای این سری مثل یونیتی (2014) و سیندیکیت (2015) جزو شکستهای فاجعهبار یوبیسافت محسوب میشوند ولی برخی از نسخههای دیگر این سری نظیر اساسینز کرید 2 (2009)، نسخه برادرهود (2010) و یا همین نسخه والهالا که سال 2020 عرضه شد جزو نسخههای خوب این سری می باشند.
البته با در نظر داشتن تمامی انتقادات موجود به یوبیسافت که با ساخت عناوین آبکی به نوعی در حال دوشیدن این نام است، همیشه 1 نکته در خصوص بازیهای اساسینز کرید ثابت بوده و آن هم استانداردهای گرافیکی بالا در هر شماره از بازی هست که با موتور بازیسازی قدرتمند یوبیسافت یعنی Anvil طراحی میشوند.
در همین راستا تازهترین نسخه اساسینز کرید که در دنیای وایکینگها جریان دارد نیز نه تنها دارای یکی از بهترین گرافیکهای این مجموعه است، بلکه میتواند معیاری برای سنجش گرافیک نسخههای آتی این سری نیز باشد زیرا رندر نورپردازی و سایهها در این عنوان چنان به خوبی صورت گرفته که گویا مخاطب شخصا در دنیای بازی حضور دارد.
6) بازی «Final Fantasy 7 Remake Intergrade»

این نسخه از سری فاینال فانتزی بازسازی فاینال فانتزی 7 سال 1997 هست که روی PS1 منتشر شده بود.
هنگامی که نسخه بازسازی شدهی این عنوان در سال 2020 برای PS4 عرضه شد معینا به سختافزار این کنسول که در آن زمان 7 سال از عمر آن میگذشت فشار میآورد.
این فشار سختافزاری در PS4 به خوبی در افت نرخ فریم بازی یا ظاهر شدن ناگهانی بافتها یا اشیا در محیطهای شلوغ به چشم میآمد.
در نتیجه همین محدودیتهای سختافزاری طرفداران بازی منتظر بودند تا توان گرافیکی این بازی را از طریق سختافزار اصلیاش یعنی پلی استیشن 5 تجربه کنند.
بدین ترتیب اسکوئر انیکس با انتشار نسخه Intergrade در سال 2021 برای پلی استیشن 5 نه تنها پاسخ محکمی به تمامی این انتقادات داد، بلکه به PS5 هم فرصت داد تا قدرت گرافیکی واقعی بازی را به واسطه سختافزار قدرتمند خود به نمایش در بیاورد.
5) بازی «Demon’s Souls Remake»

نسخه اصلی بازی Demon’s Souls در سال 2009 برای PS3 منتشر شد و با وجود دشواری بیش از حد به اندازهای محبوب شد که دنباله معنوی آن نیز تحت عنوان سهگانهی دارک سولز طراحی شد.
گفتنی هست که نسخه بازسازی شدهی سال 2020 که یکی از لانچ تایتلهای پلی استیشن 5 نیز محسوب میشد، علاوه بر ایجاد تغییراتی در گیمپلی مثل تسلیحات و تجهیزات جدید نه تنها کلیت عنوان را ارتقا داد بلکه به جنبههای فنی بازی نیز پرداخت، تا جایی که گرافیک نسخه بازسازی شده به یکی از نقاط قوت بازی تبدیل شد و در کنار گیمپلی مورد تحسین منتقدین قرار گرفت.
در تنظیمات گرافیکی این بازی دو حالت وجود دارد، اول «حالت سینماتیک» هست که در حالت عادی وضوح تصویر 4K دارد و با 30 فریم در ثانیه اجرا میگردد، حالت دوم «حالت پرفورمنس» هست که گرافیک با وضوح تصویر 4K پویا را با 60 فریم در ثانیه ارائه میدهد.
در هر صورت این بازسازی به حدی موفق بود که تا سپتامبر 2021 بیش از 1.4 میلیون کپی فروش داشته هست.
4) بازی «Ratchet & Clank: Rift Apart»

بازی Ratchet & Clank: Rift Apart شانزدهمین و تازهترین عنوان از این مجموعهی موفق هست که سال 2021 به شکل انحصاری توسط انسامنیاک گیمز برای پلی استیشن 5 منتشر شد.
گفتنی هست که این بازی دارای 1 گیمپلی نسبتا خشک و زمانهای بارگذاری طولانی هست ولی در بخش داستان و گرافیک به راحتی میتواند در دل مخاطبین جا باز کند.
بدین ترتیب این عنوان برخلاف ظاهر شاد و خوش رنگ و لعاب خود از آخرین فناوریهای گرافیکی مثل وضوح تصویر 4K با 30 یا 60 فریم در ثانیه و ری تریسینگ یا رهگیری پرتو بهره میبرد.
این بازی به همین صورت به واسطه قدرت پردازشی بیشتر در پلی استیشن 5 قادر هست تا طیف وسیعتری از شخصیتهای جانبی، دشمنان، اشیا و افکتهای بصری را در هر صحنه گیمپلی به نمایش در بیاورد.
به همین صورت مجددا تاکید میگردد که این بازی فاقد نسخه PS4 هست زیرا از پایه و اساس برای کنسول پلی استیشن 5 طراحی شده هست.
3) بازی «God of War Ragnarok»

سری گاد آو وار به هیچ توضیح اضافهای نیاز ندارد و حضور یکی از عناوین این مجموعه در میان فهرست بهترین بازی های گرافیکی پلی استیشن 5 یا هر پلتفرم دیگری از شرکت سونی نه جای تعجب دارد و نه جای توجیه، چرا که بازیهای این سری طی هر نسل (حتی روی PSP) جزو عناوین دارای گرافیک شاخص بودهاند، امری که سختگیرترین گیمرها نیز نمیتوانند آن را انکار کنند.
خانهی اصلی نسخه رگناروک که حدود 4 سال پس از ریبوت 2018 عرضه شد کنسول پلی استیشن 5 هست با این وجود این بازی نخستین عنوان از این سری هست که به شکل همزمان در دو نسل برای هر دو کنسول PS4 و PS5 عرضه شده هست.
از نسخه PS4 که بگذریم باید گفت نسخه پلی استیشن 5 در زمینه گرافیک به هیچ عنوان مخاطبان خود را ناامید نمیکند، این نسخه به لحاظ گیمپلی شاید موارد چندان جدید و چشمگیری به بازی اضافه نکرده باشد ولی در حوزه گرافیک به چنان سطحی رسیده که بدون شک هر گیمری در طول بازی بارها متوقف میگردد تا مناظر و جلوههای ناب این عنوان قدرتمند را با دقت بیشتری تماشا کند، به همین دلیل اگر فهرستی از بهترین بازی های گرافیکی پلی استیشن 5 تهیه گردد و God of War Ragnarok در آن حضور نداشته باشد جای تعجب دارد.
2) بازی «Marvel’s Spider-Man: Miles Morales»

نسخه ابتدایی از بازی زیبای اسپایدرمن که در سال 2018 منتشر شد آنچنان خوب و بینقص بود که به سلطهی خاطرهانگیز سری بتمن در ژانر بازیهای ابرقهرمانی خاتمه داد.
نسخه بعدی این بازی یعنی Spider-Man: Miles Morales که در واقع 1 اسپینآف مبتنی بر نسخه 2018 و الهام گرفته از انیمیشن زیبای Spider-Man: Into the Spider-Verse بود، یکی از لانچ تایتلهای پلی استیشن 5 محسوب میشد.
البته بد نیست به این نکته هم اشاره گردد که اسپین آف مایلز مورالز برای PS4 هم عرضه شد ولی در این کنسول برخلاف PS5 خبری از قابلیتهای رهگیری پرتو یا ارائه 60 فریم در ثانیه نبود، در نتیجه میتوان با اطمینان گفت که بازی روی دو کنسول تفاوتهای گرافیکی فاحشی دارد.
در مجموع اگر کاری به نسخه ویندوزی بازی نداشته باشیم، با توجه به تفاوتهای سختافزاری پلی استیشن 4 و 5 تنها PS5 از توان کافی برای نشان دادن حداکثر زیباییهای این بازی برخوردار هست و PS4 نمیتواند در زمینه گرافیک این عنوان حق مطلب را ادا کند.
1) بازی «Horizon Forbidden West»

بازی هورایزن فوربیدن وست 1 اکشن نقشآفرینی انحصاری از استدیوی گوئریلا گیمز هست که در سال 2022 و حدود 5 سال پس از نسخه اولیه که در سال 2017 عرضه شده بود روانه بازار شد.
این بازی با ترکیب قدرت سختافزاری پلی استیشن 5 و توان موتور بازیسازی به روز شدهی دسیما استانداردهای تازهای را در زمینه گرافیک به وجود آورد.
عنوان فوربیدن وست با وجود افزایش توان پردازشی PS5، فضای ذخیرهسازی SSD بیشتر، تمپست انجین (یک سختافزار مختص PS5 برای پردازش اصوات 3 بعدی) و پشتیبانی از واکنش لمسی دوئالسنس قادر هست تا مواردی مثل نورپردازی بهینه، پردازش ویژه آب، افکتهای دیداری بهبود یافته و زمانهای بارگذاری کوتاهتری را به مخاطبان ارائه دهد.
بدین ترتیب سازندگان تمامی موارد مثبت و قدرتمند بازی اول را بهینه کردند و در نهایت شاهکاری را روانه بازار کردهاند که تمام چیز آن نسبت به نسخه اولیه بزرگتر، زیباتر و کاملتر هست و با کمی ارفاق میتوان گفت که این عنوان اگر قدرتمندترین بازی PS5 در زمینه گرافیک نباشد، یکی از برجستهترین گرافیکهای حال حاضر این کنسول را فراهم کرده هست.
در ضمن لازم به ذکر هست که نسخه پلی استیشن 5 این بازی نیز دارای 1 بسته الحاقی انحصاری به نام Burning Shores هست که طی تاریخ 19 آپریل 2023 عرضه شده هست.
جمعبندی
در پایان همچنان باید گفت که بدون شک جای بازیهای گرافیکی بسیاری در این فهرست خالی است، چه عناوین انحصاری پلی استیشن 5 مثل The Last of Us و Gran Turismo و چه عناوین غیرانحصاری نظیر نسخههایی از Call of Duty یا Battlefield و Doom همگی شایستگی حضور در این لیست را دارند ولی همانطور که در ابتدای مقاله هم گفته شد صحبت در موردی 1 امر واضح و بیان کردن واضحات به نوعی اتلاف وقت به شمار میرود زیرا هر گیمری از توان گرافیکی بازیهای نامبرده خبر دارد، به همین خاطر بیشتر تلاش بر این بوده تا فهرستی با حداقل موارد تکراری تهیه گردد که پاسخگوی طیف وسیعی از علایق و سلایق مختلف در میان گیمرها باشد.

شما می توانید 30 تا 50 میلیون تومان در ماه، از اینترنت درآمد داشته باشید و شغل رویایی خودتان را بسازید ...
برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا بر روی بنر زیر کلیک بفرمایید :