بهترین بازی های آفلاین پلی استیشن 4 ...

روح اصلی ویدیو گیم در چراغهای خاموش، اتاقی ساکت و عشق دو طرفه میان گیمر و کنترلر (یا کیبرد) نمایان میگردد.
فاصله گرفتن از دنیای واقعی و پرداختن به بازیهای داستانی تک نفره نقطه تبلور ویدیو گیم و هنر نهفته در آن هست.
ولی اگر 1 نفر به 1 پلی استیشن 4 دسترسی داشته باشد و بخواهد این عشق خالص دونفره را حس کند باید به سراغ چه نامهایی در بازار برود؟ در مقاله بهترین بازی های آفلاین PS4 شما را در میان بهترین بازی های پلی استیشن 4 با بهترین آثار داستان محور و تک نفره این کنسول آشنا خواهیم کرد.
بهترین بازی های آفلاین PS4
همین چند سال پیش بود که بسیاری از اشخاص ادعا میکردند که دوران بازیهای تک نفره به پایان رسیده و گیمرها در حال تغییر مسیر به سمت ماشینهای پول چاپ کنی Multiplayer می باشند.
هرچند که ویدیو گیمهای چند نفره تاکنون هم بخش بزرگی از بازار را تشکیل میدهند، ولی نمیتوان جایگاه و مقام والاتری از Single Playerهای افسانهای به آنها داد.
بله، بازیهایی نظیر Fortnite، PUBG، Call of Duty: Warzone، FIFA Ultimate Team به شدت جذاب می باشند و هر کسی این موضوع را انکار کند، احتمالا فرصت مناسبی به این جبهه برای تجربه نداده هست.
ولی آنچه که تاکنون هم میتواند 1 مرد بالغ را به وجد آورد معرفی اثری مثل نسخه بعدی The Last of Us است، این چهره نمادین کریتوس هست که میتواند حس خدا بودن را منتقل کند، این سرگذشت دردناک سنوا (Senua) هست که میتواند سنگترین قلبها را مثل 1 شیشه ظریف بشکند؛ نه معرفی فصل جدید 1 ویدیو گیم مولتی پلیر و گسترش تکرار مکررات.
اما خب بازیهای تک نفره هم پستی و بلندیهای خاص خود را دارند و قرار نیست که تمام آنها در حد بازیهایی مثل Ghost of Tsushima، A Plague Tale: Requiem، Fallout 4 و What Remains of Edith Finch ظاهر شوند.
بنا بر همین موضوع باید هنگامی که به دنبال 1 ویدیو گیم جذاب برای وقت گذراندن و عشق کردن میگردید، باید کمی دقت خود را بیشتر کنید.
شاید برای قدر دانی از 1 فیلم خوب باید فیلمهای بد را هم تماشا کرد، ولی مگر دیدن فیلم خوب به صورت مستمر به کسی ضرر رسانده؟ پس اگر میخواهید روح و روان خود را با دنیای ویدیو گیم نوازش دهید به سراغ بازیهای نه چندان تاثیرگذار نروید، بهتر هست توجه خود را نسبت به گزینههای موجود در لیست بهترین بازی های آفلاین PS4 جمع کنید.
ما سعی میکنیم در این لیست به بازیهای تک نفره متنوعی برای تمام سلیقهها بپردازیم.
1) بازی Horizon Forbidden West

یک ضرب المثل معروف میان فوتبالیها وجود دارد که طبق آن، نباید هیچ وقت تغییری را در ترکیب برنده به وجود آورد (البته که این تاکتیک در فوتبال مدرن دیگر پاسخگو نیست).
بازی Horizon Forbidden West به خوبی این ضرب المثل را تایید و تثبیت میکند.
این اثر که ادامه دهنده راه و فرمول Horizon Zero Dawn است، با ایجاد «یک سری تغییرات جزئی و مثبت» به ویدیو گیم کاملتری تبدیل میگردد که عناصر نقش آفرینی عمیقتری دارد.
بهتر هست اینگونه بگوییم که ماجراجویی با ایلوی، هیچ وقت به اندازه فوربیدن وست یا همان غرب ممنوعه لذت بخش نبوده.
شما در این بازی به سمت غرب حرکت میکنید تا با رمز و رازهای جدیدی روبرو شوید؛ رازهایی که برای آشکار کردنشان چارهای به جز ماجراجویی ندارید.
ولی یکی از پیشرفتهای چشم گیر Forbidden West نسبت به Zero Dawn، بهبود صحنههای اکشن هست که با انواع مختلفی از آن در طی این سفر روبرو میشوید.
استفاده از تیر و کمانهای ایلوی برای سوراخ کردن بدن رباتها و انسانها همیشه حس خوبی دارد.
حال 1 مکانیک مبارزه تن به تن بهبود یافته را هم به نسخه قبلی اضافه کنید تا متوجه شوید که در فوربیدن وست، چه شگفتیهایی انتظارتان را میکشند.
2) بازی Final Fantasy 7 Remake

بازی Final Fantasy 7 Remake به عنوان بازسازی یکی از تاثیرگذارترین و کلاسیکترین ویدیو گیمهای تاریخ، نام خود را به عنوان یکی از بهترین بازی های آفلاین PS4 هم به ثبت میرساند.
مجموعهای غنی از زیباییهای بصری، احساسات برانگیخته و دوستیهای ارزشمندی که در قالب 1 نقش آفرینی ژاپنی به تصویر کشیده شدهاند.
FF7 Remake برای طرفداران بازیهای تک نفره 1 ضرورت است؛ اثری که در کنار 1 داستان طولانی و جذاب، فعالیتهای فرعی سرگرم کنندهای هم دارد که ممکن هست ساعتها در آنها غرق شوید.
حال این فعالیت سرگرم کننده ممکن هست کشتن هیولاهای موجود در 1 محیط متروکه باشد یا بارفیکس رفتن و مسابقه دادن با قهرمانهای بارفیکس محلی.
فاینال فانتزی 7 تمام تلاش خود را برای تبدیل شدن به 1 ماجراجویی فراموش نشدنی به کار میگیرد و این کار را به بهترین شکل ممکن انجام میدهد.
اما همانطور که گفته شد بازی مورد بحث از لحاظ بصری حرفهای زیادی برای گفتن دارد و این موضوع را چه در زمینه هنری و چه در زمینه فنی به تثبیت میرساند.
از محیط گسترده و پویا بازی بگیرید تا عضلههای مبالغه شده شخصیت Barret و چشمهای آبی Cloud Strife؛ بازی Final Fantasy 7 Remake مثل 1 اثر هنری متحرکِ در پس زمینه میماند.
البته توجه داشته باشید که نسخه بازسازی فاینال فانتزی 7 قرار هست به 1 سهگانه تبدیل گردد و بازی مورد بحث تنها 1 ضلع از این مثلث را تشکیل میدهد.
پس باید بدانید که داستان در تیتراژ پایانی این اثر به پایان نمیرسد و فعلا باید منتظر دو شماره بعدی سری بمانیم تا به نتیجه گیری کلی برسیم.
3) بازی Bloodborne

وقتی که 1 ویدیو گیم در بهترین حالت خود قرار داشته باشد، بسیار سخت میتوان آن را ارتقا داد و به شکل کاملتری عرضه کرد.
استودیو Fromsoftware با عرضه دو نسخه ابتدایی مجموعه دارک سولز، زیرسبک سولز لایک را به تکامل رسانده بود و کسی فکر نمیکرد که بتواند با 1 بازی جدید استانداردهای خود را هم پشت سر بگذارد.
ولی هنگامی که بازی Bloodborne به صورت انحصاری برای پلی استیشن 4 منتشر شد، تمامی این تفکرها از بین رفت تا ببینیم که 1 بازی چگونه میتواند از منبع الهام خود بهتر عمل کند.
رویای شوم و تاریک هیدتاکا میازاکی در بازی Bloodborne 1 تصویر فراموش نشدنی بود که آثار Souls Like را 1 قدم رو به جلو برد و یکی از بهترین بازی های آفلاین PS4 را خلق کرد.
وقایع بلادبورن در شهری با نام Yharnam روایت میگردد که پیش از خط زمانی بازی، مکانی با علم پزشکی پیشرفته بود.
این علم پزشکی پیشرفته در حدی بود که مردم از تمامی نقاط دنیا برای درمان بیمارهای خود به یارنام سفر میکردند.
ولی همانطور که میتوانید حدس بزنید، اوضاع به خوبی پیش نمیرود تا هویت سابق شهر مورد بحث به بخشی از زباله دان سیاه تاریخ بدل گردد.
حال در میان بهبه شیوع 1 بیماری کشنده، شما به عنوان شخصیت اصلی وارد ماجرا میشوید و وظیفه دارید که تا آخرین لحظه برای آشکار کردن تاریکیها و تبدیل علامت سوالها به پاسخهایی قاطع، مبارزه کنید.
بازی Bloodborne شامل صحنههای اکشن فوقالعاده سریع و چالش برانگیز میگردد که برای گذر از مانع آنها، باید حسابی به تبحر برسید.
فقط توجه داشته باشید که Bloodborne و سایر سولزلایکها با وجود اینکه در گروه RPGها قرار میگیرند، ولی الگوی متفاوتی در مقابل خود قرار میدهند.
4) بازی Tales of Arise

ادامه فهرست بهترین بازی های آفلاین PS4 را با 1 بازی جذاب نقش آفرینی دنبال خواهیم کرد.
استودیو Bandai Namco که چند وقتی از مجموعه Tales of فاصله گرفته بود، با Tales of Arise با نهایت قدرت برگشت تا یکی از بهترین نسخههای فرنچایز را به گیمرها ارائه دهد.
این بازی که در سال 2021 منتشر شده، داستانی طولانی و جذاب با شخصیتهای به یاد ماندنی دارد که ساعتها شما را مشغول ماجراجویی کشتن دشمنان نگه میدارد.
این ماجراجویی طولانی با یکی از بهترین سیستمهای مبارزه JRPGهای سالهای اخیر تلفیق میگردد تا به هیچ وجه در حین گشت و گذار در دنیای زیبای آن حس خستگی نکنید.
اما حالا که بحث از زیبایی شد باید بدانید که اثر مورد بحث به خاطر طراحی و رنگ آمیزی فوقالعاده، حسابی چشم نواز به نظر میرسد تا به هیچ وجه متوجه سخت افزار قدیمی پلی استیشن 4 خود نشوید.
بازی Tales of Arise دریایی عظیم از محتویات مختلف اصلی و فرعی هست که با طراحی منحصر به فرد خود در طی زمان خسته کننده نمیشوند.
یکی از دلایل این حفظ تنوع به سیستم پاداش دهی فعالیتهای فرعی باز میگردد تا هیچ وقت از آنها فاصله نگیرید.
علاوه بر اینها بازی Tales of Arise شامل 1 حالت نیو گیم پلاس (New Game Plus) هم میگردد تا بهانه بیشتری برای ماندن در دنیای شگفت انگیز آن داشته باشید.
5) بازی Fallout 4

حالا که لیست بهترین بازی های آفلاین PS4 را با یکی از آثار Open-World بزرگ فوقالعاده شروع کردیم، بهتر هست آن را با یکی از بازیهای جریان اصلی و Open-World دیگر ادامه دهیم.
پس از عرضه موفق بازی Fallout: New Vegas و تحسینهایی که به همراه داشت، انتظارات بازیکنان فوقالعاده بالا رفته بود و از شماره بعدی فال اوت خواستههای سنگینی داشتند.
خوشبختانه بازی Fallout 4 در سال 2015 منتشر شد و توسط بخش اعظم گیمرها مورد تقدیر قرار گرفت.
این بازی فرمول شماره سوم و نیو وگارس را ادامه داد و آن را در قالب ویدیو گیمی عظیمتر، جاهطلبانهتر و مدرنتر ارائه داد (بهتر هست در این جمله از صفت بهتر کمک نگیریم).
بازی Fallout 4 شامل عناصر نقش آفرینی عمیقی میشد که در کنار 1 سیستم ساخت و ساز جذاب، میتوانست مخاطبین خود را چیزی حدود 100 ساعت در 1 برهوت ناشی از انفجار اتمی سرگرم نگه دارد.
اما داستان بازی پیش از 1 انفجار اتمی استارت میخورد و شخصیت اصلی را در کنار همسر و نوزادش به تصویر میکشد.
ولی اوضاع زیاد خوب پیش نمیرود و خبر از 1 انفجار اتمی قریب الوقوع به دست میرسد.
شخصیت اصلی هم دست زن و بچهاش را میگیرد و به 1 پناهگاه زیرزمینی میرود.
پس از منفجر شدن بمب اتم، گروهی از یاغیها به این پناهگاه حمله میکنند، همسر پروتاگونیست را میکشند و نوزادش را میدزدند.
ولی ایشان در خواب یخی فرو میرود و چندین سال بعد به هوش میآید.
در ادامه ایشان تصمیم میگیرد از پناهگاه مذکور خارج گردد و به دنبال فرزند گمشدهاش برود.
ولی روایت بازی Fallout 4 رفته رفته پیچیدهتر میگردد و شما را درگیر مسائلی فراتر از مشکلات شخصی میکند.
6) بازی Days Gone

با وجود 1 سری مشکلات و وجود فاصله از عملکردی بینقص، Days Gone 1 بازی جهان باز و اکشن-ادونچر هست که داستانی کلیشهای ولی جذاب را تعریف میکند.
این اثر که پس از 1 عرضه پرحاشیه رفته رفته راه رستگاری خود را پیدا کرد، عمده جذابیت خود را در سیستم مبارزات جای میدهد.
شما در این بازی با گروههای بزرگ از زامبیها روبرو میشوید و وظیفه دارید با 1 برنامه درست به حساب تک تکشان را برسید. البته که موضوع فقط در مورد زامبیها نیست و در جهان بازی Days Gone، آدمهای زیادی وجود دارند که به خون شخصیت اصلی تشنه می باشند.
شخصیت اصلی بازی که جان دیکن (John Deacon) نام دارد، پس از وقوع آخر الزمان همسر خود را گم میکند و تنها میماند.
حال در ادامه داستان پیدا کردن همسر جان در اولویت قرار میگیرد و ماجراهای جذابی را به دنبال خود میآورد.
اما یکی از نکاتی که بازی Days Gone را نسبت به سایر آثار Open-World خاص میکند، موتور شخصیت اصلی هست.
موتور دیکن تنها راه زنده ماندن ایشان در 1 دنیای آخر الزمانی هست و باید از تنها راه زنده ماندن خود با تمام توان محافظت کند.
در حین شروع بازی صرفا با 1 موتور معمولی روبرو هستید؛ ولی به تدریج و با ارتقا دادن قطعات مختلف آن میتوانید 1 هیولای آهنی به وجود آورید.
البته که استفاده از موتور سیکلت مورد بحث محدودیتهای خاص خود را هم دارد و باید همواره حواستان را نسبت میزان بنزین آن جمع کنید.
در حالی که بازی Days Gone در حال حاضر از محبوبیت بالایی برخوردار است، ولی طبق گفتههای استودیو Bend نباید فعلا انتظار شماره دوم آن را داشته باشید.
پس بهتر هست به دل این بازی بزنید، با موتور خود به گشت و گذار بپردازید و زامبیهای کریه را تکه تکه کنید.
7) بازی The Witcher 3: Wild Hunt

پیش از اینکه بازی The Last of Us Part 2 در سال 2020 منتشر گردد و تمام افتخارات را به نام خود بزند، این بازی The Witcher 3: Wild Hunt بود که لقب پرافتخارترین ویدیو گیم تاریخ را حمل میکرد.
اثری که سهگانه فوقالعاده ویچر را به بهترین شکل ممکن به پایان رساند تا عضلههای خسته گرالت از ریویا پس از مدتها ماجراجویی و مبارزه، به مرحله بازنشستگی و استراحت برسند.
سومین شماره ویچر که در سال 2015 منتشر شد، داستان حمله بزرگترین تهدید دنیا که همان شخصیت Wild Hunt باشد را به تصویر میکشد.
شخصیتی که با ورودش تمام چیز یخ میزند و پیام به پایان رسیدن دنیا را پخش میکند.
البته که Wild Hunt تنها مشکل گرالت نیست و ایشان باید در شماره سوم، با جنگ داخلی که بین نیروهای شمالی و امپراطوری نیلفگارد رخ داده هم دست و پنجه نرم کند.
با وجود تمامی این مشکلات و پیچیدگیها، هدف اصلی گرگ سفید پیدا کردن دختر خواندهاش یا همان سیری است؛ دختری جوان با موهای نقرهای که قدرتی فراطبیعی و باستانی دارد.
گرالت در ادامه ماجراجویی خود باید تمام نقشه را زیر پا بگذارد، با خطرهای مختلف مقابله کند و با هیولاها به مبارزه بپردازد.
ولی رفته رفته تمامی این مشکلات به همدیگر گره میخورند تا 1 روایت فوقالعاده عمیق و جذاب شکل بگیرد.
برای مثال هدف اصلی Wild Hunt پیدا کردن سیری هست و امپراطور حکومت نیلفگارد، پدر اصلی سیریلا محسوب میگردد.
ولی بازی The Witcher 3: Wild Hunt به عنوان 1 ویدیو گیم نقش آفرینی هم حرفهای زیادی برای گفتن دارد.
برای مثال تک تک اقدامات و تصمیمهای سلاخ بلاویکن (یکی از القاب گرالت) روی داستان و نتایج آن تاثیر میگذارد و به شکلی بیهود پیاده نشده هست.
علاوه بر این، گیمر میتواند شخصیت اصلی را هرآن طور که میخواهد ارتقا دهد و فقط قابلیتهای مورد علاقه خود را آزاد کند.
8) بازی Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy

Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy که هر سه بازی Tomb Raider، Rise of Tomb Raider و Shadow of the Tomb Raider را درون خود جای میدهد، 1 کالکشن نفیس و ارزشمند هست که به داستان طولانی و جذاب لارا کرافت میپردازد.
سه نسخه ذکر شده با وجود نقضها و 1 سری مشکلات ریز، ویدیو گیمهای داستان محور فوقالعادهای می باشند که حس کاوشگری و کنجکاوی مخاطب را حسابی ارضا میکنند.
فقط توجه داشته باشید که این سهگانه ادامه مستقیم Tomb Raiderهای قدیمی نیست و بیشتر حکم 1 ریبوت را دارد.
دو استودیو Crystal Dynamics و Eidos Montreal شخصیت لارا کرافت را در محیط جدیدی قرار دادند و سپس داستانهای خود را حول محور این چهره نمادین چیدند.
نتیجه این تلاشها به سه بازی فوقالعاده ختم شد که نسبت به یکدیگر نقاط ضعف و قوت خاصی دارند.
برای مثال در حالی که Shadow of the Tomb Raider به اقتضا جدیدتر بودنش زیباتر به نظر میرسد و جهان بزرگتری دارد، در روایت داستان از Rise of the Tomb Raider ضعیفتر عمل میکند.
ولی این موضوعات ذرهای از ارزش تجربه این سهگانه کم نمیکنند و اگر دوست دارید به پیدا کردن تمدنهای گمشده بپردازید، Tomb Raider شما را ناامید نخواهد کرد.
شما در طی این سه نسخه روند تکامل و بلوغ لارا کرافت را میبینید و به خوبی شاهد پیشرفت وی به عنوان 1 انسان و 1 جنگجو میشوید.
9) بازی Mass Effect: Legendary Edition

اگر راستش را بخواهید استودیوهای زیادی وجود ندارند که بتوانند از منظر ساخت نقش آفرینیهای عظیم و چند لایه با استودیو Bioware رقابت کنند.
استودیو مورد بحث در طی سالهای گذشته به ساخت نسخههای مختلفی از دو مجموعه Dragon Age و Mass Effect پرداخته که نام دوم، از محبوبیت و تمام گیری بیشتری برخوردار هست.
سهگانه ابتدایی مس افکت که جذابیت و عمق بالایی را در لایههای خود جای میدهد، در آیندهای نه چندان دور جریان دارد که نسل بشر به کمک 1 سری کشفیات بزرگ در سیاره مریخ پیشرفت چشم گیری میکند.
این پیشرفتهای چشم گیر دروازهای به سمت آینده محسوب میشوند و به انسانها اجازه میدهند به نقاط دور دست کهکشان رفته و با بیگانههای فضایی ارتباط برقرار کنند.
همین ایده داستانی محیط فوقالعادهای برای داست سرایی به وجود میآورد که در طی آن، باید به همراه 1 سری شخصیت جالب و جذاب به ماجراجویی بپردازید و جلوی نابودی کهکشان را بگیرید.
البته که این ماجراجویی خالی از اکشن نیست و برای به پایان رساندن آن، باید از سیستم تیراندازی سوم شخص جذابش کمک بگیرید.
یکی از موارد متعددی که باعث شد سهگانه Mass Effect مورد توجه قرار بگیرد، تاثیر تصمیم گیریهای گیمر در داستان بود.
در واقع هر 1 از تصمیمهای شما ممکن هست مسیر داستان را تغییر دهد و باعث به وجود آمدن رویدادهای مختلفی گردد.
این پایان کار نیست و تصمیمهای شما در نسخههای پیشین، میتواند روی داستان شمارههای بعدی هم تاثیر گذار باشد.
برای مثال اگر تصمیم بگیرید یکی از شخصیتها را در شماره اول نجات دهید، در شماره دوم ایشان را در حال صحبت کردن و نفس کشیدن مشاهده خواهید کرد.
خوش بختانه استودیو Bioware به فکر گیمرهای جدیدتر افتاد و با عرضه بازی Mass Effect: Legendary Edition امکان تجربه مجدد این سهگانه افسانهای روی کنسولهای جدید را به وجود آورد.
این نسخه خاص از بازی که شامل سهگانه اصلی و تمام DLCهای آن میگردد، گرافیک بصری به روز شدهای دارد تا تمام چیز نسبت به قبل حالت ملموستر و مدرنتری به خود بگیرد.
10) بازی Marvel’s Spider-Man

با وجود 1 سری ویدیو گیمهای اسپایدرمن محور که در نهایت 1 سری اثر معمولی بودند، ما هیچ موقع به 1 بازی ویدیویی درخور با محوریت این ابرقهرمان برخورد نکرده بودیم.
ولی سیاهی تمام شبها با نور سپیده دم روشن میگردد و موضوع مورد بحث هم از این قاعده مستثنا نیست.
استودیو Insomniac Games هم که نسبت به این موضوع آگاه شده بود تصمیم گرفت آستینهای خود را بالا بزند تا پس از سالیان طولانی، بالاخره 1 بازی AAA با کیفیت از شخصیت مرد عنکبوتی ارائه دهد.
نتیجه این قیام به بازی Marvel’s Spider-Man ختم شد که 1 موفقیت تمام عیار بود.
هرچند که این بازی در سال 2018 منتشر شد و انتظار میرفت زیر سایه آثار بزرگی مثل God of War، Red Dead Redemption 2 و AC: Odyssey قرار بگیرد، به خوبی از زیر این چالش کمر راست کرد و حداقل از لحاظ فروش، نسبت به ویدیو گیمهای بزرگ آن سال شکست نخورد.
بازی Marvel’s Spider-Man گیمر را در نقش پیتر پارکر یا همان اسپایدرمن میگذارد و منهتن را به زمین بازی وی تبدیل میکند.
شما آزاد هستید که در سطح این شهر به گشت و گذار بپردازید، از ساختمانها بالا بروید و رویای زندگی به جای مرد عنکبوتی را زنده کنید.
حال جالب هست بدانید که گزینههای زیادی برای شخصیسازی کاراکتر اصلی وجود دارد تا بتوانید با انتخاب یکی از لباسهای متعدد موجود در بازی، اسپایدرمن شخصیسازی شده خود را داشته باشید.
حال هنگامی که استایل خود را پیدا کردید و خواستید به ماجراجویی بپردازید، مانعی را بر سر راه خویش نخواهید دید.
مهم نیست که بخواهید مخفیکاری را در پیش بگیرید یا فک دشمنان را از زاویه روبرویی خرد کنید، بازی Marvel’s Spider-Man هوای شما را خواهد داشت.
حال هنگامی که به تجربه این بازی پرداختید و از آن لذت بردید، بهتر هست هر چه سریعتر به سراغ بازی Spider-Man: Miles Morales بروید و داستان دنیای مرد عنکبوتی استودیو Insomniac Games را دنبال کنید.
11) بازی Elden Ring

دنیایی را تصور کنید که معنی مرگ از آن گرفته شده، دنیایی که موجودات آن آنقدر زنده میمثل تا به قطعهای دون پایه و بیروح تبدیل شوند.
بازی Elden Ring از منظر میزان افسردگی و عمق داستان و روایت در این لیست حرفهای زیادی برای گفتن دارد و با حال بد خود، بهترین سرانجام ممکن را به وجود میآورد.
بگذارید تاکید بیشتری روی واژه «بهترین» داشته باشیم؛ چرا که الدن رینگ چه از لحاظ عناصر نقش آفرینی، چه از لحاظ گیمپلی، چه از منظر گرافیک و… از تمامی Soulslikeهای سالهای اخیر بهتر عمل میکند.
اگر به تجربه این بازی پرداخته باشید، احتمالا با تعریف «افسردگی و سیاهی در جذابترین» حالت ممکن موافق باشید.
با وجود اینکه میگردد «ترینهای» زیادی به جدیدترین اثر هیدتاکا میازاکی تعمیم داد، بیایید در مورد آزدی عملهایی که در اختیار خواهید داشت صحبت کنیم.
میخواهید مثل 1 شوالیه با شمشیر خود موجودات فاسد را بکشید؟ یا میخواهید 1 عصای جادویی به دست بگیرید و مثل گاندولف تمام دشمنان را با جمله «You Shall Not Pass» آشنا کنید؟ یا شاید قصد داشته باشید با ترکیبی از جفت آنها به سراغ دشمنهای بخت برگشته بروید؟ فرقی نمیکند، بازی Elden Ring مسیر باز و آزادی را در مقابل مخاطب خویش قرار میدهد تا ایشان با نهایت لذت لقب Elden Lord را به دست آورد.
درخت مهارتهای متفاوت این بازی دستتان را حسابی باز میگذارد تا راه خویش را در سرزمین Lands Between پیدا کنید.
علاوه بر این موارد، امکان تصمیم گیری و آزادی عمل داستانی هم وجود دارد تا انتخابهای شما، نتیجه بندی نهایی روایت را هم تحت الشعاع خود قرار دهند.
12) بازی Red Dead Redemption 2

در این نقطه از لیست بهترین بازی های آفلاین پلی استیشن 4 به اثری میرسیم که به سختی نیاز به معرفی کردن دارد.
Red Dead Redemption 2 1 بازی وسترنی افسانهای هست که روی لبه میان سینما و ویدیو گیم حرکت میکند.
هنگامی که تمام فکر میکردند نمیتوان شخصیتی کاملتر از جان مارستون (پروتاگونیست شماره اول) خلق کرد، شرکت Rockstar شخصیت آرتور مورگان را مثل باارزشترین مهره خود روی زمین بازی کوبید.
مردی با صدای عمیق، افکاری جالب و چهرهای غم انگیز که وقتی به آن نگاه میکنیم، تاریکی تمام وجودمان را فرا میگیرد.
آرتور مورگان آنقدر جذاب و به یاد ماندنی هست که میتوان تا ساعتها و با جمله بندیهای متنوع به تحسین وجودیت ایشان پرداخت.
اما داستان بازی Red Dead Redemption 2 حول محور گنگی با نام وندر لیند میگردد که از لحاظ قانونی صلاحیت ندارد.
علاوه بر این چند تن از اعضای این گروه تحت تعقیب قانون می باشند و به همین خاطر باید همیشه از چشم پلیس به دور بمثل.
شیوه سنتی زندگی اعضای این گروه با قانونهای ایالات متحده در تضاد هست و آنها باید هر چه سریعتر به دنبال محلی آرام برای زندگی کردن باشند.
آرتور مورگان به عنوان یکی از اعضای مهم گروه، زیر دست شخصیتی با نام داچ وندر لیند کار میکند و به خاطر دستورات ایشان بارها قانون را زیر پا میگذارد.
ولی خب دنیای مدرن آمریکا جایی برای داچ و امثالهم ندارد و به همین خاطر، اتفاقات غم انگیز و غیرقابل انتظار متعددی در این میان رخ میدهد.
علاوه بر این موارد بازی Red Dead Redemption 2 دنیای به شدت زیبا و بزرگی دارد که میتوان ساعتها به تماشای آن نشست و از اثر هنری زنده لذت برد.
13) بازی The Elder Scroll’s V: Skyrim

حالا که در لیست بهترین بازی های آفلاین PS4 در مورد Fallout 4 صحبت کردیم، در صورت عدم اشاره به اسکایریم دچار گناه کبیره شدهایم.
بازی The Elder Scroll’s V: Skyrim که اولین بار در سال 2011 منتشر شد، در طی دهه گذشته به نماد بتسدا تبدیل شده و برای پلتفرمها و کنسولهای مختلفی به انتشار رسید.
ولی این تمام تحسین، افتخارات و آمار چشمگیر به چه دلیلی رخ میدهد؟ اسکایریم قطعهای از زیباییهای جهان هستی است، ویدیو گیمی که میتوان در دنیای آن زندگی کرد، میراث خاص خود را به جا گذاشت و در دخمههای عمیق آن به گشت و گذار پرداخت.
آثار زیادی در طول تاریخ وجود ندارند که بتوانند از لحاظ غرق کردن مخاطب در 1 دنیای ساختگی با اسکایریم برابری کنند.
شما در این بازی کنترل 1 کاراکتر قابل شخصیسازی را به دست میگیرید و میتوانید ظاهر و قابلیتهای وی را بر اساس کلاسها و نژادهای مختلف درست کنید.
فرقی نمیکند که به مبارزه در قالب 1 انسان تنومند علاقه داشته باشید یا به استفاده از جادو در نقش 1 الف گوش دراز؛ پنجمین شماره الدر اسکرولز شما را محدود نخواهد کرد.
شخصیت اصلی این بازی (فارغ از هر نژاد یا کلاسی) با لقب اژدها زاده یا Dragonborn شناخته میگردد.
این فرد وظیفه دارد با ظهور مجدد اژدهاها مبارزه کند و خطر آنها را برای 1 بار دیگر از سرزمین Tamriel از بین ببرد.
البته که موضوع فقط در مورد اژدهاها نیست و دنیای اسکایریم درگیر 1 جنگ داخلی عظیم شده هست.
سرنوشت این جنگ که میان دو گروه با نامهای Imperials و Stromcloaks شناخته میشوند در دستان شما قرار دارد تا بتوانید با تصمیمهای خود، روند آن را به صورت کامل تغییر دهید.
پس اگر به ویدیو گیمی نیاز دارید که از هر لحاظی غنی باشد و تجربه 1 زندگی دوم و مجازی را ارائه دهد، بهتر هست The Elder Scroll’s V: Skyrim را در اولویت قرار دهید.
14) بازی What Remains of Edith Finch

بازی What Remains of Edith Finch مثل 1 رمان زنده است؛ 1 داستان عجیب و غریب که با ظرافت تمام تعریف میگردد و خنجر خود را آرام آرام به قلب مخاطب فرو میکند.
اثر مذکور 1 ویدیو گیم اول شخص و داستان محور هست که در گروه Walking Simulatorها قرار میگیرد.
شما کنترل 1 شخصیت مونث باردار با نام Edith را به دست میگیرید و وظیفه دارید از رازهای عمارت متروکه خانواده Finch پرده برداری کنید.
در واقع خود Edith به عنوان آخرین بازمانده خانوادهاش میخواهد علامت سوالهای مربوط خاندان Finch را آشکار کند تا متوجه گردد که چرا باید متحمل سختی و تنهایی گردد.
حال این ایده داستانی که با مقیاسی کوچک شروع شده، رفته رفته موضوعات بیشتری را در بر میگیرد و به بحثهای مهمی میپردازد.
موضوع جالب این هست که این بحثهای مهم حالتی استعارهای دارند و میتوانند به زندگی تک تک آدمها تعمیم داده میشوند.
بازی What Remains of Edith Finch به خاطر عدم وجود زرق و برق ویدیو گیمهای AAA به اندازه لیاقتش تحسین نشد و زیاد مورد توجه رسانهها قرار نگرفت.
ولی این کمبود توجه دلیل قانع کنندهای نیست و هر فردی که به 1 پلی استیشن 4 دسترسی دارد، باید این لطف را در حق خود انجام دهد و یکی از تاثیرگذارترین داستانهای سالهای اخیر را با جان و دل بشنود.
البته که این الماس خفته از لحاظ گیمپلی هم خسته کننده ظاهر نمیگردد و با مینی گیمهای متعدد شما را تشنه اطلاعات و اتفاقات بیشتر نگه میدارد.
حال این مینی گیم میتواند ورود به 1 کمیک بوک باشد یا تبدیل شدن به 1 پرنده و پرواز بر فراز آسمان.
اگر به دنبال 1 روایت جذاب و درگیر کننده هستید، نباید بازی What Remains of Edith Finch را از دست بدهید.
15) بازی Dragon Age: Inquisition

ما پیش از این در مورد Mass Effect و استودیو Bioware صحبت کردیم، ولی آوردن نام Dragon Age در چنین لیستی هم از اهمیت بالایی برخوردار هست.
مجموعه Dragon Age برخلاف سری مس افکت که حالت علمی-تخیلی دارد و در کهکشانهای دور دست جریان پیدا میکند، بیشتر مسیر داستانهای فانتزی را در پیش میگیرد.
با وجود اینکه هر سه نسخه از کیفیت به نسبت خوبی برخوردارند، این بازی Dragon Age: Inquisition بود که سری مورد بحث را به بلوغ رساند و باعث تمام گیری بیش از پیش آن شد.
اثر مورد بحث که در سال 2014 به دست گیمرها رسید، شما را در قالب 1 کاراکتر قابل شخصیسازی قرار میدهد که با لقب Inquisitor شناخته میگردد.
این شخصیت به صورتی اتفاقی به قدرت زیادی دست پیدا میکند تا از نظر مردم به 1 ناجی آسمانی تبدیل گردد.
در ادامه شما باید با تصمیمهای خود مردم را رهبری کرده و آنها را در مسیر مبارزه با نیروهای شیطانی راهنمایی کنید.
داستان Inquisition با ظرافت و استادی تمام تعریف میگردد و با روندی به نسبت طولانی، خطهای مختلف روایت را به یکدیگر پیوند میزند.
این موضوع در کنار تاثیر تصمیمهای شما ترکیب فوقالعادهای از داستان سرایی را به وجود میآورد که در حین تجربهاش، حس 1 ناجی آسمانی و رهبر واقعی را به دست میآورید.
البته در کنار تمام این بحثها بازی Dragon Age: Inquisition سیستم مبارزه جذابی دارد که در حین ورود به آن، میتوانید کنترل هر چهار عضو گروه را به دست بگیرید.
اعضای این گروه چهارنفره که هر کدام شخصیتها و تاثیر خاص خود را دارند، همیشه همراهتان می باشند و میتوانند حس 1 خانواده واقعی را تداعی کنند.
به طور کلی Inquisition هر آنچه که از 1 Action-RPG فراموش نشدنی با محیطی بزرگ میخواهید را به شما میدهد.
هرچند که اگر قصد ورود به جریان بازیهای Bioware را دارید، پیشنهاد میکنیم اول به سراغ Mass Effect: Legendary Edition که یکی از بهترین بازی های آفلاین PS4 است، بروید.
16) بازی Uncharted 4: A Thief’s End

هنگامی که در مورد بازیهای انحصاری پلی استیشن 4 بحث گردد، آثار زیادی نمیتوانند از مقایسه مستقیم با بازی Uncharted 4: A Thief’s End برنده خارج شوند.
این اکشن-ادونچر سوم شخص جذاب برای بار پایانی شما را در نقش نیتن دریک قرار میدهد تا به سراغ ماموریتهای جذاب و کشف تمدنهای گمشده بروید.
ایده کلی ممکن هست کمی ساده و مستقیم به نظر برسد؛ ولی بازی Uncharted 4 به خاطر توجه دیوانه وار به جزئیات از 1 ویدیو گیم معمولی به 1 اثر ماندگار تبدیل میگردد.
تک تک اشیا و مدلهایی که در سطح دنیای بازی میبینید با نهایت جزئیات طراحی شدند و در 1 کلمه زیبا به نظر میرسند.
اما شماره چهارم آنچارتد 1 سری تغییرات به موقع در خودش جای میدهد تا نسبت به نسخههای پیشین تکراری به نظر نرسد.
یکی از این تغییرات که در رویه داستان هم تاثیر گذار بود، بازگشت برادر نیتن یا همان سم هست.
سم پس از مدتها جدایی برادر کوچک خود را پیدا کرده و تصمیم میگیرد به ایشان در مسیرش کمک کند.
علاوه بر این، A Thief’s End شامل محیطهای آزاد هم میگردد که میتوانید با استفاده از ماشینی که خود بازی در اختیارتان قرار میدهد، در سطح آنها به گشت و گذار بپردازید.
البته که بازی مورد بحث 1 ویدیو گیم Open-World نیست و صرفا در برخی مواقع، مخاطب را در محیطهای بزرگی قرار میدهد.
جدا از تمام این بحثها، Uncharted 4 به عنوان یکی از بهترین بازی های آفلاین PS4 شما را وارد 1 ماجراجویی نفس گیر میکند که زیباییهای آن در قالب کلمات گنجانده نمیشوند.
17) بازی Persona 5

اگر به تجربه بازی Persona 5 پرداخته باشید، به احتمال زیاد حدس میزدید که نام آن را در لیست بهترین بازی های آفلاین PS4 ببینید.
حال اگر آشنایی کامل را با این بازی ندارید، بگذارید کمی کمکتان کنیم.
Persona 5 شما را در قالب 1 نوجوان دبیرستانی قرار میدهد که در حین درس خواندن و پرداختن به فعالیتهای روزمره، با موجوداتی پلید و شیطانی هم مبارزه میکند.
شما میتوانید این موجودات شیطانی را اسیر کنید یا در حالتی دیگر، از قدرت آنها برای تکمیل هدف خود بهره ببرید.
اما این هدف چیست که باید برای تکمیل آن از قدرت شیاطین کمک بگیرید؟ در بازی Persona 5 شخصیتهای بزرگ سالی وجود دارند که رفته رفته از ایده آل خود فاصله میگیرند، از احساساتشان دور میشوند و از راه درست تفره میروند.
حال شما در این میان به 1 دنیای دیگر در ذهن آنتاگونیستها سفر میکنید و در قالب افکار آنها، به مبارزه با موجودات اهریمنی میپردازید.
اگر ناخودآگاه به یاد بازی Psychonauts 2 افتادهاید، باید بگوییم که روند مشابهی را در این بازی خواهید دید.
تنها تفاوت این هست که Persona 5 با 1 حالت انیمهای روایت میگردد و به شبیهسازی زندگی 1 پسربچه دبیرستانی هم میپردازد.
18) بازی Ghost of Tsushima

در این نقطه از لیست بهترین بازی های آفلاین PS4 به اثری میرسیم که از سوی سازندگان سری inFamous میآید.
بازی Ghost of Tsushima 1 اکشن-ادونچر چشم نواز با مکانیکهای Open-World هست که رویای زندگی در قالب 1 سامورایی را تداعی میکند.
البته شاید بهتر باشد که از کلمه مستقیم سامورایی استفاده نکنیم؛ چرا که شخصیت اصلی در برخی مواقع راه و روشهای شرافتمندانه سامورایی را زیر پا میگذارد و خنجر از پشت را در اولویت قرار میدهد.
همین موضوع موقعیتهای مختلفی در گیم پلی به وجود میآورد که میتوانید از آنها در قالب اکشن مستقیم و مخفیکاری کمک بگیرید.
حال اینکه کدام 1 از این دو روش را استفاده میکنید و شرافت شخصیت اصلی را در چه میزانی نگه میدارید برعهده خودتان هست.
ولی این ایده و این دو گانگی از چه منبعی معنی خود را پیدا میکند؟
داستان بازی Ghost of Tsushima در مورد شخصیتی با نام جین ساکای است؛ 1 سامورایی کارکشته که سرزمین خود را تحت هجوم نیروهای بیگانه میبینید.
جزیره سوشیما که جین در آن سکونت دارد، تحت حمله مغولستانیهای وحشی قرار میگیرد تا بخش بزرگی از ساکنین این جزیره خانهها و خانواده خود را از دست بدهند.
در این میان جین ساکای که نمیتواند بیتفاوت باشد، تصمیم میگیرد به پا خیزد و انتقام تمامی این مصیبتها را از مغولها بگیرد.
ولی جین هنگامی که ذهن خود را به زهر انتقام آغشته میکند، دیگر به فلسفه ساموراییها پایبند نمیماند و تصمیم میگیرد روشهای دیگری مثل نبرد غیرمستقیم و مخفیکاری را ارجحیت دهد.
این موضوع ماجراهای جذابی به همراه خود میآورد که باید به شخصه و با چشمهای خودتان تک تک سکانسهایش را ببینید.
19) بازی God of War

مگر میگردد در مورد بهترینهای پلی استیشن صحبت کنیم و نامی از گاد آف وار و کریتوس نیاوریم.
نسخه سال 2018 بازی God of War به یکی از نمادهای کنسول نسل هشتمی سونی تبدیل شده که میخواهیم از آن در لیست بهترین بازی های آفلاین پلی استیشن 4 یاد کنیم.
ماجراجویی کریتوس و آترئوس در محدوده اسکاندیناوی و مبارزه آنها با خدایان این ناحیه فراموش نشدنی بوده و تصویر آن تا سالها در ذهن ما باقی میماند.
این بازی درست مثل 1 سفر 20 ساعته بود که در طی آن، شاهد رشد و بلوغ کریتوس و آترئوس به عنوان پدر و پسر بودیم.
البته که آترئوس چیزهای بیشتری برای یادگیری دارد و راه و رسم رزم را هم در میان تمامی این مصائب میآموزد.
اما آنچه که باعث میگردد از نام گاد آف وار در لیست بهترین بازی های اکشن پلی استیشن 4 یاد کنیم، صحنههای حماسی و مبالغه آمیزی هست که با دیدن آنها حس مبارزه به عنوان 1 خدا را کسب میکنیم.
به دست گرفتن کنترل کریتوس و دیدن مشتهای گره شده وی برای کتک زدن دشمنان، باعث تداعی تجربهای میگردد که هم طرفداران قدیمیتر و هم تازهواردها، متوجه ابهت و عظمت روح اسپارتا شوند.
مطمئن باشید کارهای زیادی در دنیا وجود ندارد که از سلاخی Draugarها با استفاده از تبر Leviathan لذت بخشتر باشد.
البته که در طی تجربه بازی مورد بحث با غافلگیریهای متعددی روبرو میشوید که بهتر هست اشارهای به آنها نداشته باشیم تا خودتان به کشفشان بپردازید.
20) بازی The Last of Us Part 2

ما پیش از این به بازی The Last of Us Part 2 و به دوش کشیدن لقب پرافتخارترین ویدیو گیم تمام دوران اشاره کردیم.
ولی چه چیزی شماره دوم لست آف آس را تا این حد خاص میکند؟ استودیو Naughty Dog این بازی را به کاملترین و غیرقابل پیش بینیترین حالت ممکن طراحی هست.
داستان The Last of Us Part 2 آنقدری دردناک و صد البته غیرقابل پیش بینی هست که با تک تک صحنههای آن دچار حمله احساسی به افکارتان خواهید شد.
حال این حمله احساسی میتواند به کاشتن تخم انتقام ختم گردد یا اهمیت دادن به اطرافیان حتی در سختترین شرایط ممکن.
برخلاف شماره اول، شما در این بازی کنترل الی (Ellie) را به دست میگیرید که بزرگ شده و مثل 1 خانم مونث بالغ میماند.
ایشان پس از 1 سری اتفاقات (که بهتر هست جهت جلوگیری از اسپویل به آن اشاره نکنیم) تصمیم میگیرد به شهر سیاتل برود و به دنبال افرادی بگردد که داغ بزرگی روی قلب وی گذاشتهاند.
ولی خب این ماجرا سر دراز دارد و آنقدری بالا و پایین میگردد که از لحاظ روحی کاملا تسلیم سازندگان شوید.
ولی داستان تنها بهانه موجود برای تحسین توسعه دهندگان نیست و نباید دنیای پرجزئیات آن را از یاد برد.
محیطهای بازی The Last of Us Part 2 آنقدری پرجزئیات و دقیق می باشند که مثل آن را در دنیای واقعی هم کمتر میبینیم.
علاوه بر موارد اشاره شده باید ادای احترام کوچکی به 1 سری ویدیو گیمهای دیگر داشته باشیم:
بازی Metro Exodusبازی inFamous Second Sonبازی Final Fantasy 15بازی Resident Evil 7: Biohazardبازی Wolfenstein 2: The New Colossusجمع بندی
بازیهای داستان محور تک نفره در میان بهترین بازی های آفلاین PS4 جایگاه خاصی در دنیای ویدیو گیم دارند که هیچ چیز دیگری قادر به پر کردن جایگاه آن نیست.
نشستن به تماشای 1 داستان خوب و دقت به زیباییهای بصری و هنری در بازیهایی مثل God of War، Red Dead Redemption 2 و The Last of Us Part 2 آنقدری لذت بخش هست که به این زودیها از آن خسته نشد؟
نظر شما در مورد بهترین بازی های آفلاین PS4 چیست؟ نظرات خود را با تیم پارسی گیم در میان بگذارید.
منبع: Game Rant

شما می توانید 30 تا 50 میلیون تومان در ماه، از اینترنت درآمد داشته باشید و شغل رویایی خودتان را بسازید ...
برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا بر روی بنر زیر کلیک بفرمایید :